Miri, köszönöm a választ. Árakat találtam korábban, de csak annyit hogy 60p ennyi és 45 perc annyi, de az nem, hogy melyik alkalom mit takar, mármint, hogy szülői, egyéni, csoportos és ilyen részletesen azt sem találtam meg, hogy a kezdet ezek szerint 2 szülői és 4 gyermekes alkalmat takar. Köszönöm még egyszer.
A bizalom, nos, addig nem tudom mire alapozni, míg nem ismerem őket, míg nem beszéltem velük, nem láttam hol és mit csinálnak. mire alapozzak? csak arra, hogy szakemberek? gondolom épp itt nem kell mondanom, hogy attól, hogy valaki szakember még nem biztos, hogy jó is. Nekem a név sem jelent semmit. Az, hogy passzolunk e egymással csakis személyes találkozás, beszélgetés során derül ki és épp 1-2 napja írtam le, hogy én hiszek abban, hogy a gyerekem azt fogadja el, amit én jónak tartok, viszont amíg nincsenek információim és személyes benyomásom nem tudom azt kisugározni, hogy ez rendben lesz, jó lesz itt neked.
Mi waldorfba járunk, a fejlesztés elég távol állt az eddigi elképzeléseinktől, mivel a waldorf pedagógia az utánzásos tanulást veszi alapul. Ez remekül működik is, olyan kisgyerek esetében, akinek fontosak az emberek. Ellesnek ezt azt, magukba szívják az életet, a mindennapokhoz szükséges tudást, meg még többet is. Á sajnos megrekedt valahol ebben a tanulási folyamatban, bár tanul most is, de csak azt, ami érdekli, tavasszal pl. szőni tanult, ami remek finommotoros fejlesztés. Sokat tanult fejlesztés nélkül is, de elfogadjuk, hogy neki másra is van szüksége, az eddigi elgondolást nála ki kell egészítenünk, de mivel teljesen távol áll az eddigi életvitelünktől és egyelőre nem ismerek egyetlen helyet sem muszáj olvasgatnom, kérdeznem és információt gyűjtenem. A bizalmam nem tudom csak úgy odaadni, még a ti írásaitok alapján sem, hisz minden vélemény szubjektív, annak az embernek a benyomása, aki írja.
Sokat segít a véleményetek, pl. ilyen részletes leírást még nem olvastam, mint a tiéd. Hálás vagyok érte Neked!
Sajnos visszaolvasni nem volt még esélyem, nem is nagyon várom el magamtól, hogy legyen, de azért igyekszem!