Kimni végül aztán maga az oltás hogy zajlott? Mármint hogy viselte a fiad, amíg beadták?
Mimmo, a kifestős ötletedet már korábban is megjegyeztem, lassan Gergő is érett erre, kipróbálom! Remélem hamar végigértek a vizsgálatokon!
Szanya, sztem a hosszú-rövid jól megérthető 2 dimenzióban, de a magas alcsony és a vékony vastag nem. Muszáj tárgyakkal gyakorolni, a feladatlapokat csak azután próbáld. Gergőnek is csak a hosszú rövid megy jól ezekből.
Fatörzset lehet átölelni és mondani hogy vastag, millió vékony és vastag könyvet egymásratenni, de közben a könyvek egy nagyságúak legyenek, nehogy a szó más értelemmel társuljon...
Egyébként mutatta a logopédusunk az új beszédértésfelmérő feladatlapjait, a magas-ra egy sok emeletes házzal kérdezett.
MESE TV: Sztem nagyon jól lehetne tanulni vele, ha ottmaradna, lekötné. Hiszen nem csak az a gond hogy a kommunikáció és a szoc kapcs sérül, hanem a beszéd sérülésével egy csomó infó, ami ennyi idősen már meg kéne legyen a kis buksijában az neki nincs, nem tudja.Gergőt még mindig nem nagyon köti le a TV és a mesék

( Sztem nem látja át az események összefüggését.
Régen csüngött a reklámokon most már azok sem édeklik , de ezt nem bánom.
A hiradónál inkább ottmarad, ha épp olyasmit lát, amit kommentálni tud. Néha ráerőszakolok valami pár perces állatos természetfilmet, hogy legalább az állatokat ismerje fel rendesen. Gergő elég nehéz eset: Ha a témakör érdekes, akkor a mese nem neki (autinak) való (sztema Thomasos mnesék nem valók neki, és nem is érti az egészet) Az állatos mesék nem érdeklik, szóval nem könnyű. Eddig a legtöbb próbálkozásom kudarcot vallott, még a Tom és Jerryt sem nézi (persze az is állatos) mellesleg abban nincs is semmi ami neki építő lenne. Nem beszélnek, szivatják egymást...