LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13686

Labolen, nem mondod. :blink: Engem apám nem kímélt és megtanított, csak kicsit üvöltöttem közben, hogy GYILKOS!!!.... Nagy sikerünk lehetett a strandon... :laugh: :laugh: :laugh:
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13687

Amikor kicsi voltam sivalkodtam a hajmosástól is, ma már ezt nem teszem. :whistle: Én is javultam valamicskét. ;)
Családunk: apa, anya, három gyerkőc és két kandúrka
Családi szóvivő: anya azaz én ;)

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13688

Szanya1:
Hát, ez tényleg nem lehetett akármi. :laugh:

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13689

A következő húzásom az volt, hogy Balatonon bemutattam az úszástudományom, majd ezt elunva a sziklákon rohangáltam. Aztán összevarrtak. :unsure: :laugh:

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13690

Hát akkor te egy igazán jó kislány voltál. ;)

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13691

Igen, olyan fodros ruhás, sarokban üldögélve hímezgetős... :laugh: :laugh: :laugh:

Mimmo, megcsináltam a sablonokat és imádja a gyerek! :) Csináltunk is házat meg embert, csillagot, holdat (a formabedobáló formáit rajzoltam át sablonnak). Viszont még nem esett le neki ez a határ dolog. Azt hiszem, az már megvan, hogy annak örülünk, ha nem csak úgy firkálunk, hanem ábrázolunk. Még azért gyakorolni kell!

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13692

Egy haszna azért volt a kártyáimnak. Most végre jól fogta meg a deszkát és nem feküdt rá, meg nem ölelgette stb. :woohoo:
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Jó éjszakát.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13693

Szanya1:
Én amolyan sarokbanülös, kötögetős, hímezgető csajszi voltam, csak a fodros ruhát hagytam másra.
Na de most már tényleg megyek. :)

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13697

• Miri
  • Miri profilkép
  • Nem elérhető
Hárommackó,
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13698

• Miri
  • Miri profilkép
  • Nem elérhető
Labolen,

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13700

• Miri
  • Miri profilkép
  • Nem elérhető
Mimmo,

Nagyon klassz a színezős ötleted! Kár, hogy erről nem hallottam korábban. :( :(
Az én fiam sem szeretett színezni, rajzolni. Ez csak 7 évesen jött el nála, amikor megtalálta a kellő motivációt hozzá. És ezt a foci hozta meg! Azóta állandóan futballcsapatok mezeit, címereit és az EB óta az országok zászlajait rajzolgatja, színezi. Most a foci VB-t várja, de már arra is készül zászlóügyben. :lol:
Úgy hallottam, hogy sok AS-es gyerek szereti a zászlókat, ezeket kis jegyzetblokkokon könnyű színezni. Volt egy időszak, amikor mindegyikből kettőt rajzolt-színezett a fiam, és akkor lehetett memoriázni is. ;)

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13701

• kimni
  • kimni profilkép
  • Nem elérhető
  • 9 éves az ASes fiam és 7 éves az NT fiam
Miri,Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Mimmo, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13702

• kimni
  • kimni profilkép
  • Nem elérhető
Tegnap kaptunk oltást. Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13703

Miri:
Köszönöm neked is a hozzászólást. :) Most már nem bánatoskodom, hogy egy az eszközöket sajátos módon használó engedetlen, vízimádó ebiahalacskám van. Azért egyszer reméljük megtanul úszni. az a halacska. ;)

Hál istennek, akkor a rajzfilm rendben van valószínűleg, de tényleg érdemes azért neked is megnézned.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13704

kimni:

A Delej utcában nekünk is azt mondta a doktornő, hogy olyan rajzfilmet, (filmet) amiben viszonylag lassan haladnak az események, jól követhetően van megrajzolva nyugodtan nézhet a gyerek, s ha egy NT gyereknek napi 1-2 óra tévézést nem tartanak károsnak, akkor egy autinak ennél több is lehet.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13705

• kimni
  • kimni profilkép
  • Nem elérhető
3maci, remélem, hogy így van, mert a fiam a filmekből él... sajnos, a kicsinek ez nem jó, de már megint a kicsi szív a nagy miatt... nem is csodálom, hogy sokszor szívatja a bátyját és mindennel próbálja felhívni magára a figyelmet. Most pl a nagy kedvenc a L'ecso. Nekem is tetszik, én is szívesen nézegetem időnként velük. Meg a Mr. Popper Pingvinjei is most jött képbe (a kicsi azt még nem érti, a nagy már igen, na nem mindent és magyaráznom kellett, de úgy kb értette).

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13706

Z-nek mostanában a Micimackós mesék, a Szaffi, ilyen-olyan egérkés mese, Csizmás kandúr, Magyar népmesék stb. tetszenek, de jöhet majdnem bármi, sokmindent szívesen megnéz.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13707

• kimni
  • kimni profilkép
  • Nem elérhető
Sulitéma: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13708

• kimni
  • kimni profilkép
  • Nem elérhető
3maci, ha jól számolom, 1 év van a fiaink között. Tavaly a fiam is ilyen meséket nézett, mint most Z. :) Még nagyon ment akkoriban a Hófehérke, a Csipkerózsika (ezeket rengeteget nézte), aztán a Dumbo, karácsonykor kezdődött a Polár expressz mánia is. (ma is tart) Nekünk még nagyon bejött már 4 évesen is a Wall-e, a Verdák 1 és a Mézengúz.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13709

Az utóbbi 3 mesét ő is , mi is nézzük. :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.564 másodperc