Bocs hogy ilyen sokáig nem írtam! Ti viszont nem vacakoltok. A múlt héten ezért távoztam egyszer a géptől, mert mire végigértem a hsz-eken már hajnalodott.
Süni átküldök a fénymásolatokból egy pár oldalt, bescannelem, az összeset nem igérem nincs rá kapacitásom. Sajnos ez 2db több mint 100 oldalas feladatlap (eredetiben kartonlapokon, mappában kapható) én színesen fénymásoltam magunknak, mert scannelni 3* annyi idő is vissza kellett adnom az eredetiket.(egyébként kisegítő iskolák tananyaga, Gergőnek a java simán megy, de jók, szerintem pont most valók neki)
Megtaláltam a neten a feladatgyűjtemények pontos címét:bookline.hu/product/home.action?id=49583...ornyezetismeret_1_2_
Beszédfejlesztés és környezetismeret 1-2. - NT-98624/F
A számolás-mérés előkészítése 1-2. A számolás-mérés elemei 3. - NT-98608
Örülök, hogy pozitív visszajelzéseitek vannak az oviból, remélem a beszéd is beindul, vannak bíztató jelek.
Kimni, örülök, hogy jól sikerült a pihenés, bár őszintén szólva én nem mennék el 2 gyerekkel apa nélkül, még ha kapunk is kaját. Ketten mindig mást akarnak.
Csúcs a kislányos sztori!
Maci: írj majd róla, hogyan sikerül az úszás. Hozzászólni nem tudok, a nagyomat is oly nehezen tanítottuk meg úszni

Kínszenvedés volt az ovis és az iskolai úszás is számára, annyira görcsölt a víztől hogy többször hányt...
Már tud úszni.
Most kicsit még távoli, hogy Gergőnek az úszásoktatáson agyaljak, önmagában elégnek tartom, hogy nyáron sikerült azt a végtelen félelmét leépítenünk a víztől. Remélem jövő nyárra nem esik vissza.
Gergő ma reggelolyan mérhetetlen sírással ment be az oviba ez hétről hétre romlik. Egyébként pénteken a koraiba is sírva adtam be. Nem tudom mi a teendő.
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.