Kimni: gondolom a piros suliról beszélsz? Ne merd szidni olyan nagyszerű emberek élték túl mint én és még az egyéniségem is milyen tökéletes lett.
Gabi néninek örök hála, hogy azzal büntette az oszt. folyton a rosszalkodás miatt, amikor éppen hajlandó volt óra végéig velünk maradni, hogy verseket adott föl. Ezekből a büntikből éltem a szakközépben 4 évig. Ja és külön köszönet neki azért is hogy az első óra utáni kijelentése után nem buktatott meg egyszer se. -Édes lányom, hogy jutottál el ilyen olvasással 5.ig, hát tovább nem jutsz az biztos! (nem hallott még a diszről a drága)
Visszagondolva egy kész túlélő tábor volt. A pozícióm kivívása érdekében hajat mostam a wc-ben vkinek, de egy intézetis srácnak egy orrba vágás is jól jött az aulában, utána elintézte, hogy mindenki számára tabu lettem nem érhettek hozzám, mert én tökös csaj vagyok

Ide nem akarod íratni a gyereket?
Bundáskenyér: nagyszerű V. haladása - kódos munka-összeolvasása.
Tanári összehasonlítás, sajnos mindig lesz, de diák is. Szegény Dávid férjem sulijába jár ott aztán kap hideget rendesen. - Nem hasonlítasz apádra!
- Otthon is ilyen hangos? (férjemnek)
Férjem szerintem kudarcként éli meg, hogy a pedagógiai módszerei más gyerekeknél hatásos, de a fiánál és az asszonynál nem jön be
Én most szégyen gyalázat iskola kereséssel nem foglalkozom várom Andris táltosodását, hogy világosabban lássak.
Őt nem zavarja a tömeg, nem utánoz, most kezd csak kicsit makacsabb lenni, de még mindig hisztipiszti, mint dühroham. Viszont a beszéd miatt mi is meg vagyunk lőve. Van ahol emiatt kapásból ért. fogy.-nak minősítik. Mi is kaptunk már olyat, hogy anno gyerekként honnan lökték volna le őt is. Erre a válaszom az volt én most löknék le onnan egykét korlátolt hülyét!

Nagyon várom a januárt, bár amennyire nincs előkészítve az iskolákkal kapcsolatos dolgok lesz itt káosz az tuti. Férjem fizuját próbáljuk megtippelni, mert nem lesz ilyen-olyan pótlék. Kérdés, hogy honnan kapja a fizuját és honnan a rendszergazdai díját. És az is tök frankó amikor az óvodán belül lévő asszisztens a szakszolgálat alkalmazottja és nem az óvodáé, akkor ki dirigál neki? Néha most se tudják mi újság, mi lesz később.
Én, mint OEP-es orvos mellett dolgozó, hát ott is van gond dögivel. (körzet, taj nem fizetése, elsősegély nyújtás alatt ki mit ért)