Tomger: verseny témához: jó ötlet a versenyautós műsor, csak nehogy elvárd, hogy ebből megértse

Én azt hiszem, ezzel nem kéne foglalkoznod (azaz úgymond fejleszteni erre, de témának jó nagyon), az én fiam sem fogta nagyon sokáig ezt a versengést, kb fél éve (5.5 évesen!) esett le valami neki ebből, de az is inkább a társasjátékokban való nyerésre vonatkozott(zik), ilyen, hogy bringával versenyzünk a játszó körül, amiben 3-4 fiú csoporttársa vesz részt, plusz az öccse, ilyen még nem megy. 1 éve (5! évesen) még semmit nem fogott ebből. Ma már valamit ért, de nem izgatja, megy egy kört velük, aztán leáll "postásozni" a házaknál, nem érdekli. Talán még mindig nem érti igazán. És nálunk nonstop téma volt a verseny már az öcsi 3 éves kora óta, azaz 1.5 éve. Ennél jobb "fejlesztést" el sem tudok képzelni, mégsem esett le neki. A társasokban való nyerés is csak pár hónapja, és magától, nem volt köze hozzá semminek. Amikor erre irányuló dolgokkal foglalkoztunk, beszéltünk róla, téma volt, akkor semmi. Ahogy írják a többiek is, sztem ez olyan, amit nem lehet megtanítani, főleg nem ilyen kicsin, mint G.. Foglalkozni szerintem kell vele, csak ne legyenek elvárásaid, mert én azt hiszem, hogy ez majd egyszer beérik benne valamennyire és azt nem tudod irányítani. De legyen téma, én így csináltam legalábbis és most előrébb is vagyunk.
A másik: G. már jobban teljesít az oviban, mint az én fiam teljesített ekkor! Nagyon büszke lehetsz rá is és magadra is, ezek szerint fantasztikusan ügyesen csinálod! Azért merem a fiamhoz hasonlítani, mert a fiam a tipikus olyan aspi, akiről szinte senki nem tudja, csak egy fura kis okoskaként van számontartva sok szülőnél és sok helyen.