LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13365

• bundáskenyér
  • bundáskenyér profilkép
  • Nem elérhető
  • 10 éves középsúlyos auti kislányom van
Kimni!
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Azért van örömhírem is, ma ünállóan olvasta össze kódos munkánál az elsó szót! Egyedül, szótagolva!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13366

• kimni
  • kimni profilkép
  • Nem elérhető
  • 9 éves az ASes fiam és 7 éves az NT fiam
Bundáskenyér, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13367

• kimni
  • kimni profilkép
  • Nem elérhető
3maciVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13368

Kimni, de szerinted miért olyan borzasztó a magántanulói státusz? Az nem azt jelenti, hogy életében többet kortársat nem lát, csak azt, hogy délelőtt nem ül velük a kóterben. Oké, nem mondom, hogy hű de könnyű kapcsolatokat kialakítani olyan strukturálatlan helyzetben, mint a játszótér, főleg auti gyerekkel, de abszolút nem valószínű pl. az én gyerekem esetén, hogy egy iskolában bármilyen kapcsolatra szert tenne.
Viszont az az egy biztos, hogy a magántanulóság rövid úton csődhöz vezet, ha az ember jól akarja csinálni.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13369

Hát inkább nem is szomorkodom előre, hátha szerencsénk lesz, Z megtáltosodik és még ráadásul jó sulit találunk kellenően közel stb.
Családunk: apa, anya, három gyerkőc és két kandúrka
Családi szóvivő: anya azaz én ;)

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13370

Ha nem alapítványi suliban magántanuló a gyerek akkor is kell fizetni a szülőnek?

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13371

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
  • 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
Patri: kívánom, hogy gyorsan elteljen ez a két hét! És hogy utána is minden zökkenőmentesen menjen. :)
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Iskolaválasztás: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Sedatif pc-t hogy kell szedni? Ma bevettem egyet, ez is olyan, mint a többi homeos cucc, hogy előbb rosszabb lesz, aztán jobb? Mert nem érzem magam kisimultnak, bár lehet csak a szülői tehet róla. :huh: Szóval naponta? Mennyit?

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13372

• bundáskenyér
  • bundáskenyér profilkép
  • Nem elérhető
  • 10 éves középsúlyos auti kislányom van
Nem kell fizetni ha SNI.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13373

Ó Labolen! Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13374

• kimni
  • kimni profilkép
  • Nem elérhető
Szanya, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13375

• kimni
  • kimni profilkép
  • Nem elérhető
Labolen.... Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13376

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13377

Bundáskenyér gratulálok, nagyon ügyesek vagytok! :cheer:

Igaz mi "csak" az óvodával harcolunk, de már most rettegek, hogy mi lesz 3-4 év múlva :blink:
Azok után amiket itt olvasok, vagy lottó ötös kell, vagy egy másik oktatási rendszer, hihetetlenül elkeserítő :(

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13378

Szanya, remélem most már meggyógyítanak!

Labolen, ne kenődj el, bízz benne, hogy L. megtáltosodik addig :)

Én nem is merek a sulikérdésbe belegondolni, pedig állítólag már kellene :huh:

Képzeljétek, Mimi egyre több mindent kér szavakkal. Persze néha nem értem, no de akkor ad egy segíts! kártyát, amitől persze nem értem jobban :laugh: Aztán esetleg még próbálkozik utána valami tárgyas kommunikációval. Pl ma kérte a festéket, de nem értettem mit mond, aztán kaptam a SEGÍTS! kártyát, végül egy ecsetet. Azt még nem írtam, hogy amit csak tud PECS-el kér, de van néhány dolog amire még nincs kártyánk és azokat szépen kéri szóval.
Kérdezném a PECS szakértőktől: ugye, most gyorsan nyomtassak ilyen kártyákat is?
26-án megyünk Annához, de addig mondhatnátok valamit. Szanya?
Ja, és még szerettem volna megosztani Veletek a következő kis dialógusunkat:
-Mimi, kell pisilni?
Erre szépen kirakja a mondatcsíkra:- Kérek bilit!
Ez jó nem? :) :)
Glor, Neked üzenem itt, hogy Mimi régen szinte semmit sem értett meg, úgyhogy nagyon
biztatlak, türelem! És nagyon sajnálom, hogy nem találkoztunk mert nem tudtam elmenni a talira.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13379

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13380

Lányok,Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13381

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
Ágiviki: Nagyon ügyes Mimi szerintem. És milyen jó, hogy próbálkozik a szavakkal is!

Kimni: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13382

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
Ágiviki: köszi, akkor este még beveszek egyet. Én csak szerintem egyet-egyet fogok szedni. Ha épp el nem felejtem. :whistle: :cheer:

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13383

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
Megyek is kikapcsolódom, alszok. Jó éjt!

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 5 hónapja #13384

Agviki: ezek nagyon jó hírek!!
Most hogy letoltam kb. 2500 Kcal értékű oroszkrém tortaszeletet és olvasom a sikereidet már jobb a hangulatom!

Nálunk ma 4 új szó született: barna, rózsaszín és csákó :cheer:

A születésnapjára kapott gyerek "laptop" (betükre ütve szavakat, betüket mond, dallamokat játszik stb.) ha kérdem pl. melyik gombot kell nyomni, hogy azt mondja kutya (K) simán megtalálja pedig össze-vissza mondom, még szerencse, hogy vannak képek a kijelző mellett és így arról én tudok puskázni :woohoo:

Ha az autós kártyával szeretne játszani (ismeri az összes típust, kb. 5-6 nevét mondja is) akkor úgy kéri hogy mutat rá és mondja közben kártya.

Az utóbbi 1 hétben jön ha szeretetéhes és mondja puszi és ekkor úgy tud bújni, na ekkor vége a világnak :laugh:

Labolen teljesen igazad van csak pozitívan :silly: , minden rendben lesz, egy év a hosszú idő :)
Oldalmegjelenítési idő: 0.132 másodperc