Mimmo: köszi a babzsákos előadást, ma kipróbáltuk egy részét. Új motivációs eszközzel leültünk feladatozni: kindertojás képét négyfelé vágtam, azt kellett összegyűjteni, az asztalon volt szempontkártya: ha szépen ülsz, akkor kapsz pez-cukrot.
4 feladat volt: igaz-hamis 5 kérdéssel, kanál-villa gyűjtés (később mást gyűjtünk), kinek milyen napja volt feladat, és a végén a kedvenc: tapsolom, táncolni kell, gongatok, megállni, kettő gong, eldől a szobor. ezt is 5-ször.
Az első kettő most maradni fog szerintem egy ideig, mert nem is kéri, csak nyúl a tárgyért, közben nem néz rám. Én most erre koncentrálok, hogy rám nézzen legalább egy pillanatra, kérje szépen, illetve figyeljen, és ne játsszon közben a villákkal...

Igaz-hamis játéknál meg direkt hamisat mondott mindig, mert az vicces, ezt még gyakoroljuk szintén.

A másik két játékos feladat neki jutalom, azokat szereti nagyon.
Mimmo: jó lesz ez így? Vagy más feladatot keressek? Nekem ezek tetszenek, mert gyakoroljuk az igaz-hamissal a nevét, korát, lakhelyet, színeket, évszakokat... csomó mindent. A másik is elég összetett nekünk, és kell is ilyen, mert ez az egyszerű dolog is probléma, hogy figyeljen, mikor tartom fel a villát, és kérje is, ne csak nyúljon.
Szóval ezer kösz az ötletekért, már kellett az újítás.