Sziasztok!
Végre sikerült bejelentkeznem nekem is egy kicsit.
Nekem is nagy öröm volt újra találkozni Veletek. A "rossz természetű" Glor meg annyira aranyos volt, amikor megérkezve rámcsodálkozott.
Ami a babzsákos előadást illeti, örülök, ha nem tartottátok túl szörnyűnek. Kicsit furcsa volt előadni Nektek.

Néha jól jött volna egy korty víz......
Igazából szerettem volna megmutatni, hogy sokkal többféle lehetőség van benne otthoni fejlesztésnél is, mint csupán egy strukturált kérdezz-felelek játék. De a sok lemondás miatt azt gondoltam, halasztjuk a játékot. Csak mielőtt indultam otthonról, jött a kérés, hogy mégis legyen.
Labolen, Te eddig is tök jól csináltad! Ha pedig új ötleteid születtek, amiket használni tudsz L. fejlesztésében, akkor pláne jó. Szerintem jó lesz, ahogy elgondoltad, néhány játék után pedig a tapasztalatokra építve még jobban tudod majd a céloknak megfelelően irányítani.
Ha végre lesz egy kis időm, tényleg írok már egy kis bevezetőt a babzsákos topikhoz.
Aztán gyűjthetjük oda az ötleteket, tapasztalatokat.
Érdekes, hogy előkerült itt is a Sedatif PC. A szülőtalin is beszéltünk róla. Amikor a második gyerkőcöt szopiztattam még, annyi minden történt hirtelen velem, hogy nekem is azt ajánlotta egy pszichiáter. Kipróbáltam, és úgy volt jó, hogy konkrétan nem is tudtam azt megmondani, hogy miben lett jobb, de érezhetően "kisimultam".
Most épp egy jó ideje a sokoldalas kérdőívet töltögetem, és már a gondolataim is elfáradtak. még mindig van több mint 20 oldal...............
De majd még jövök...remélem