Na, pontosan erről beszélek. Hogy lehet, hogy pesten egy Rogers 65 plusz kaja és vidéken 17 plusz kaja? Ekkora fenntartásbeli különbség nincs pest és vidék között, még a fizetésekben sem (főleg nem a pedagógusi pályán).
És általában vidéken max 30 egy magánsuli.
Nagyon egyszerű. Pesten le lehet húzni az embereket, mert ígyis kifizetik. Sok sznob ember van, akinek tökmindegy, csak minél drágább legyen, annál nyugodtabb, hogy jó helyen van a gyerek. És azt mindenki tudja, hogy ezekből a sznobokból pesten van a legtöbb egy négyzetméternyi helyen. Na, mindegy, engem ez irritál, mert az ilyen emberek miatt nincs esélyünk sokunknak pesten magánsuliba íratni a gyereket.
Marco,
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Champ,
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Szanya, majd élőben beszélnék veled erről az iskola dologról. Szerintem nem szabadna magántanulónak lennie a fiadnak, bár értem, amiket írsz, de szívesen beszélgetnék veled erről!
Nálunk az körvonalazódik, hogy a normál suli az OK, sőt, kell, de valószínűleg, mint ASes fog integráltan bekerülni. Ehhez persze kell egy toleráns tanítónő. És egy iskola, majd' elfelejtettem

De már nem gondolom, hogy menni fog papír nélkül. Vagyis még vannak kétségeim, nem fix ez a döntés, de most erre hajlok inkább.
Az úszáson ma szó szerint ugyanazt mondta az a zseniális oktató, amit a fociedző, hogy nem érti, mi történt, valamiért bepánikolt és sírva kiült a medence szélére és nem lehetett vele kapcsolatba lépni igazán (ilyenkor válaszol, meg figyel, tehát olyan, mintha csak tényleg valami baja lenne, de nem érti igazán, amit mondunk, nem is akarja felfogni, mintha csak durcázna, olyan ez, de nem durca ez, hanem ilyenkor bepánikol valamitől). És egész végig ült a szélén. Máskor meg ügyesen csinál mindent. Azaz, hát, magához képest ügyesen. Se ez a nő, se a fociedző nem tud semmit az autizmusról. És kibuknak a gondok, nagyon hamar. Hát még egy frontális oktatásnál, amitől még ideges is! Szóval, ezért hajlok most afelé, hogy kell a papír a suliban majd.