LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Óvoda, iskola

Téma: Iskolakezdés

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 8 hónapja #21288

Frog, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 8 hónapja #21289

Szanya:
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Családunk: apa, anya, három gyerkőc és két kandúrka
Családi szóvivő: anya azaz én ;)

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 8 hónapja #21290

Nincs, de milyen jó ötlet. Mondjuk 1 év alatt nehezen tudnám leszervezni, de nagyon jó gondolat! Utána fogok nézni a lehetőségeknek.

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 8 hónapja #21291

ugye. :woohoo:

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 8 hónapja #21292

Bár megmondom őszintén, hogy erős homály fedi már iskolai tanulmányaimat... Egyáltalán meg tudnám tanulni??? (4.-ben már töri is van... :laugh: :laugh: :laugh: ) Azért ezt mégis 3 évig tanulják a tanítók a főiskolán, nem?

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 8 hónapja #21293

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
  • Gizmo 12 éves nem beszélő autista
HáromMackó:Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Szanya:Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Labolen:Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Frog:Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Champ: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 8 hónapja #21294

Süni, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 8 hónapja #21296

Szanya:
Szerintem nincs töri alsóban.

Sünöcske:
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 8 hónapja #21300

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
Szanya:Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

HáromMackó:Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Szanya: töri csak alsóban (4.oszt) mese szinten van olvasás órán pl.: Buda ostroma, Szondi két apródja...stb.

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 8 hónapja #21301

Süni, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Az nekem épp túl sok. :unsure: Jobb is a tanulásban akadályozott tanrend, talán abban nincsenek évszámok. Az pont megfelel nekem! :laugh:

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 8 hónapja #21303

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
Szanya: Lehet, hogy neked pont az évszámok hiánya felel meg, de lehet, hogy a fiadat inkább az izgatná, mint hogy ki mit csinált.

Mi most éppen rendszámokat egyeztetünk betűnként, számonként, egybe, mert az egér, csörgő, gyufa és társai....

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 8 hónapja #21307

sünöcske:
Meglátjuk, egyenlőre még csak enyhe para van bennem ezügyben.

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 8 hónapja #21308

Hú, tényleg! :ohmy: Milyen jó, hogy így beszélgetünk, nem megyek tévútra! De az mindenesetre biztos, hogy nekem ezeknek a megtanításához vizuális segédeszközre lesz szükségem. (Ún. "puska" :laugh: :laugh: :laugh: )

Nálunk sajnos a betűk iránti érdeklődés hullámzó. És egy csomó tiltólistás ("nemmondomki"). Így nehéz olvasni tanítani. :unsure:

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 8 hónapja #21311

Az írás olvasás megtanítása nehéz ügy azt gondolom, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 8 hónapja #21316

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
Szanya: és ha rendszámot olvastatnál vele v. pl. két betűt egymás mellé ami értelmes szó. (ló, só, ma, te, ki)

Rajzolj vmit és írd felé Mi ez? Ló és akkor alá lehet rakni az L, Ó-t. tudom nem akarod olvasni tanítani, de ha betűket is írtatok át.

Mi az évszámokat úgy tanultuk, hogy ráírtuk kis lapokra és jött a szám és mondani kellett mi történt akkor.-ez kb. 5x így tanultuk a szorzást, osztást is.

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 8 hónapja #21322

• frog
  • frog profilkép
Szanya

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 8 hónapja #21336

Frog, teljesen igazad van. De Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 8 hónapja #21345

• frog
  • frog profilkép

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 8 hónapja #21347

Mindenesetre örülök, hogy van még 1 évünk...Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 8 hónapja #21447

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
  • 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
Előkerültem: Champ, vettünk tolltartót, uzsis zsákot (angry birdsös, ő választotta. :)). Tornazsáknak nem jó az ovis? Meg vettünk bekötő fóliát, átlátszót. Ennyi. Tolltartót olyat választottam, hogy ha kinyitja, akkor két oldalt tartórész van, egyikben az órarend lesz, másikban a segítség kártyák: segíts, nem tudom mit kell csinálni, segíts, nem tudom hol tartunk, segíts, éhes, szomjas vagyok, kimehetek pisilni? Nekünk muszáj ezeket elkészíteni, mert oké, hogy jól beszél, de kérni nem tud, inkább önellátó. ;) Ezekkel viszont talán eszébe jut majd, hogy mit kell mondania.
Oldalmegjelenítési idő: 0.129 másodperc