Szanya, jobban vagytok? Váltottatok gyógyszert, vagy elég volt az augmentin?
Labolen, milyen képről beszél Szanya?
Almás rajzok: nem, az utolsó rajzot is a googlen találtam németül írtam be hogy leesik az alma:). Magyar német és angol nyelven szoktam keresgetni

Mindig másikon találok jobbat..
Egyébként rajz ide vagy oda a dalból csak az
alma, piros alma fenn a fán ment be. Tovább nem érti sem a nyújtózkodás, sem hogy nem éri el, de szeretné, sem a szél lefújja ,sem az hogy azt várja. Közölte, hogy a fa alatt a Teri néni fekszik és kész. Hiába magyaráztam egyik fülén be a másikon ki. Viszont tegnap egy másik almás dalt (a Hej, a sályi pacon, Almát árul egy asszony..) is tanultak,az asszisztens ezzel fogadott, hogy Gergő énekelte

is. Ismerte?-kérdezte
Mondtam hogy én igen, de a gyereknek még sosem énekeltem. Kicsit hitetlenkedtem, mivel méga halálba énekelt dalokat mondókákat sem akrja mondani énekelni. Erre hazafelé bandukolva magától elkezdte dudorászni az új, aznap hallott dalt (a piacost)TISZTÁN!!!!
Tegnap este még többször is énekelgettem ezeket neki és mindig nagyon vigyorgott. Érdekes, hogy én rávenni, hogy na énekeljük már el, egyszerűen nem tudom, de magától ha hajlandóságot érez már tudja..
Úgy döntöttem ezeket a dalokat és mondókákat megpróbálom mind lerajzolgatni...
Gergő 2. hete jár az oviba és nagyon szépen beilleszkedett, tegnap állítólag megpróbálta hívni az egyik kisfiút, de nem értették mit mond ezért nem ment vele a gyerek, mesélte az asszisztens (későn vette észre és már nem tudott segíteni)
Ma egy vizes horgászós játékot játszottak, amikor beértünk és Gergő is beállt a tülekedő gyerekek mögé. Halkan, de mondogatta, hogy
kéjem, kéjem. Persze esélye sem lett volna, hogy a horgászbotot megszerezze, de mégis megpróbálta már.
És van egy másik kiscsoportos fiúcska aki ugyancsak most szokik be, nem nagyon akar leválni az anyukájáról, minden nap nagyon sír. Ők figyelgetik egymást a fiammal, a fiúcska meg akarta fogni Gergő kezét és egy alkalommal, Gergő pedig felült mögé a biciklire. Talán lesz ebből valami
Tegnap megvolt a szülői, az óvónők unszolására elmondtam a diagnózist.
Utáltam az egészet, persze sajnálkozást láttam az arcokon. Szanyával értek egyet. Ha nem mondok semmit tuti észre sem veszi egyikük sem, hogy mi a helyzet fiammal, annyira szépen megállja a helyét.