marcoverde .
Az én fiamnál azzal kezdtem Énkönyvben, hogy minden ember külömböző ez a PSHE anyag szerint . Más a bőre a szeme, mást szeret enni inni , játszani stb Ezt képekkel csináltam meg neki , össze hasonlítottuk a család tagokat ki milyen "kivül belül " .Utána jött a téma már a végén vannak emberek akik nem látnak nem hallanak , mozgásban akadályozottak de Ők is ügyesek valamiben pl: sport , művészet , van amiben bajnokok.
Az utolsó fejezet :--Én és az autizmusom.
Na ezt nem így írtam még a fiamnak P.Csilla is mondta nem kell még 9 éves korai., A fejezet címe ezért az lett , hogy.- Amit magamról tudok.
Itt felsoroltuk miben jó és miben van nehézsége , de gyakoroljuk, pl:a várakozás.
Elöször az Önbizalmát kell felépíteni és később jöhet majd az autizmus ismertetése is .
Az Én fiam tudja, hogy vannak nehézségei. De mivel a suliban van auti csoport is a súlyosabb gyerekeknek, Ő azt vette le erről,/rugalmatlan gondolkodás / hogy már nem auti .
Azt mondta nekem , hogy akkor volt autista mikor a Vadaskertbe jártunk most már nem az.
Most a halál témakör foglakoztatja , mondjam meg pontosan napra órára , hogy mikor fogok meghalni.
A másik téma , hogy Angliába fog dolgozni és Metró , busz , villamos vezető lesz .

Nem boncolgatom az autizmus témát mert nagyon kivan ettől.