Timmo,
Köszönöm az ajánlásokat. A Kiskavicsrol nagyon sok negatívot olvastam nemrég egy másik csoportban. A mogyoródi ovit még nyáron hívtam. Tündéri a vezető, de szerintem ott sokkal erintetebb gyerekek vannak az enyémnel, oda azért nem mentünk.
Marcoverde,
Köszönöm, ha rákérdezel. 4 volt szeptemberben. Nem "nehéz" eset, nincs dühroham, szenzorossag, nagyfokú rugalmatlansag. Viszont rendkívül érzékeny, szorongó kisfiú, amit egy tündéri mosolygós óvónő egy kis játékossággal, huncutsaggal gyönyörűen tudna kezelni, és kinyílna a kisfiam. Jelenlegi óvónők nem ilyenek....faradtak, kiégtek. És persze a társas kapcsolatok nem mennek.
Igen, írtad már azokat az ovikat. De ahogy írtad, állami ovik kérnek SNI státuszt. Ezt meg mi sem akarjuk. Magánban kap fejlesztészt, az ovitol én már csak azt kérem, hogy ne ártson. Igen, délben hozom el, ebéd előtt. Nem hajlandó ott ebédelni. 1 napot igazoltan távol vagyunk egész délelőttos fejlesztésen (oviban töltött időnek számít). Egy másik napon szinten fejlesztés, úgyhogy 3 délelőtt vagyunk oviban.
Szóval azért keresek magant, mert ahogy írod, szociális fejlesztés sehol sincs, de még kedves mosoly sem. Úgy tűnik, már ezért is fizetni kell, ha csak nem vagy baromi szerencsés.
De jó hogy írtad a Hangvar ovit!! Szemezgettem vele.
Ti milyen suliban gondolkodtok majd?