LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49587

Donpepe, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49588

Szomszéd kölykökkel van összeragadva itthon, de az oviban nem kommmunikál nagyon zavarja a nyüzsgés.

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49589

Donpepe
Mi ezzel a problemaval a mai napig küzdünk. Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Lányom 10 éves, fiam 8 éves

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49590

Ilyeneket rendszeresen csinálunk, csak az a baj hogy az ő elméje fényévekkel gyorsabb az enyémnél pl. Felsorolásnál nekem gondolkozni kell hogy hogy van az 1347 angolul neki nem. Próbálom bevonni házimunka sütés főzés, nem megy.

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49591

Szanya, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Lányom 10 éves, fiam 8 éves

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49592

Donpepe, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49593

Zorka, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49594

Szanya. Rosszul írtam le a helyzetet, próbálom most pontosítani. Tehát, B. egésznap ellenne mint a befőtt egyedül, akár világgá is mehetnék. Csak kakaó és tv. Kapcsolás legyen. Én próbálok küzdeni hogy bevonjam valami másba is. Nem kell, rajzolás, festés, ovisuli.... Semmi. Csak a számok. Brutál befordult. Őt nem B. nek hívják az ő neve seven, én nine vagyok az anyja pedig eight. Szomszéd gyerekekhez átmegyünk velük jobban érzi magát. Arra hajlik egyedül.

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49596

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49597

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49598

Luna. Jól látod, az a baj hogy nálunk 3 hónapja a ped. szakszolgálat fejlesztője sem csinál semmit. Kitalálta hogy online fejleszt, ami alapból baromság. De nem történt meg ez sem

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49599

Luna, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49600

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49601

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49602

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
[hide]Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49603

Donpepe

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49604

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49605

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49606

Autizmus mindennapok 4 éve 1 hónapja #49607

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Oldalmegjelenítési idő: 0.644 másodperc