LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 4 éve 2 hónapja #49487

Aba
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 4 éve 2 hónapja #49488

Timmo, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 2 hónapja #49489

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 2 hónapja #49490

Aba, Szanya, Babesz
Köszönöm.
Jövő héten megyünk a szakértőire. Most jött a behívó. Szerintetek mit csinálnak egy 2 évessel? Ugye bent lehetek vele? Mi leszünk az elsők, ehhez jó korán kell majd kelnünk.
Adnak 2 évesnek már diagnózist? Azt írja a papír, hogy több órás a vizsgálat. Hát nem tudom ennyi ideig mennyire tud figyelni egy kétéves.
Szóval izgulok.

Autizmus mindennapok 4 éve 2 hónapja #49491

Szanya

Autizmus mindennapok 4 éve 2 hónapja #49492

Timmo

Autizmus mindennapok 4 éve 2 hónapja #49493

Timmo, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 2 hónapja #49494

• aba
  • aba profilkép
  • Nem elérhető
Babesz,

Autizmus mindennapok 4 éve 2 hónapja #49495

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 2 hónapja #49496

• aba
  • aba profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 4 éve 2 hónapja #49497

Szanya,

Autizmus mindennapok 4 éve 2 hónapja #49498

Aba, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Geszter, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 2 hónapja #49499

Szanya

Autizmus mindennapok 4 éve 2 hónapja #49500

Autizmus mindennapok 4 éve 2 hónapja #49501

Szanya,

Autizmus mindennapok 4 éve 2 hónapja #49502

Szanya

Autizmus mindennapok 4 éve 2 hónapja #49503

Nem akarok rágörcsölni erre a szakértőire, de már most érzem a gombócot a gyomromban.

Gondolkodtam ezen az IQ mérésen is amit Babesz írt.
Amikor a legnagyobbam a középiskolai felvételijére készült, mindig mondták a tanárok, hogy amit otthon produkál a gyakorlások során, abból vonjunk le 10%-ot, és az lesz a LEGJOBB amire lehet számítani. Először morgolódtam ezen kicsit, de aztán a valóság ezt igazolta mindenkinél. Ugyanez lehet az IQ tesztnél is. A gyerek tuti rágörcsöl valamennyire, mert tudja, hogy elvárnak tőle valamit, ettől pedig romlik a teljesítménye. És ehhez nem kell autinak lenni. Igaz bármelyik gyerekre szerintem.
Amúgy meg az átlagos IQ-nak mondott 90-100 pontot tekintve azért kíváncsi lennék az NT gyerekek valós átlagára, ugyanis az, hogy évek óta a középiskolai matek írásbeli országos átlaga nem éri el az elégséges szintet sem, az elgondolkodtató.

A mozgás, játékos mozgatás rosszat biztosan nem tesz a gyerkőccel. Az enyém szereti. Ha nem szeretné, akkor lehet én is gondolkodnék rajta, hogy legyen vagy sem.

Autizmus mindennapok 4 éve 2 hónapja #49504

Geszter, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 2 hónapja #49505

• aba
  • aba profilkép
  • Nem elérhető
Timmo, biztosan vannak, akiket felpörgetnek a kihívások és 120-at teljesítenek ezek hatására, de alapból nyilván az emberek többsége nem szereti a stresszt :) Az viszont nagyon nem mindegy, hogy 10-20%-ot esik a teljesítmény, vagy 50% fölött is simán. És még ezt se általánosítanám, mert pl ha valaki rá van kattanva teszem azt a programozásra, akkor lehet, hogy annyira ráfókuszál a feladatra, hogy tökre le tudja választani magáról azt, hogy ki mit csinál körülötte, és még jobb is lesz az eredménye, mint egy nt gyereknek hasonló körülmények között. Azért akikről én hallottam, általában pont az a gáz, hogy bármi apró zavar van a rendszerben, az annyira elvonja a figyelmét, hogy szétesik. De majd a többiek kijavítanak :) A szakértőihez drukkolok, átérzem! :)

Autizmus mindennapok 4 éve 2 hónapja #49506

• aba
  • aba profilkép
  • Nem elérhető
Oldalmegjelenítési idő: 0.134 másodperc