Sziasztok. Este mellé feküdtem, már aludt és akkor ötlött fel bennembez a kérdés. Bármit xsinálok még ha megszakadok is, nem tudok annyi időt vele tölteni, foglalkozni vele amennyit szeretnék. Főleg most mindig van mit csinálni, pakolni, takarítani plussz a munka. Látom hogy várja üljek le mellé, labdázzunk stb. És mikor végre odajutok szeretnék kiszállni mert elfáradok. Mostanában a szobából ki sem akar mozdulni, ha elviszem bicajozni 200 méter után egyik kezemben a bicikli másikban a gyerek és battyogunk haza. Sajnálom, az anyja itt van pár órát aztán lép mert fáradt, végülis megértem, de itt is alhatna nem tiltja meg senki. Nem egyszerű, nem megfelelési kényszerem van, csak látom azt hogy valami nem jó de nem tudom hogy mi az. Legalább itt írtok valamit, itthon a (barátaink) a fiúk felajánlották a szolgálataikat a nejemnek, a lányok azt sem kérdezik meg hogy bikkmakk. Jól elbratyizgatnak a nejemmel mert persze ő az áldozat aki egy díszbikáért itt hagyta a családját. Pffff. Mindegy vergődöm mert látom hogy a fiam szenved.