Sziasztok!
Olyan jókat írtok, annyira irigylem a tudasotokat!!! Mi most kerültünk ebbe a műfajba. Fejlesztesekre (2 helyre) szeptembertől jarunk. Voltam Mars szülőtreningen. Olvastam egy-ket könyvet, de ahelyett, hogy tisztábban latnek, egyre sötétebb minden. Szanya1, te nem szoktal tartani valamiféle szülői kérdezz-feleket? De komolyan? Most szombaton is voltam egy tréningen. De mikor egy órán át kellett montazsolni vágott újságokat hogy "megértsük" a káoszt és a rendet, vagy zenélni kellett spontán és strukturaltan, konkrétan sikitani akartam. Biztos bennem van a hiba, de nekem ezek nem segítenek jobban megérteni a gyerekem.
A fejlesztőkrol......honnan a francbol lehet tudni, hogy jó kezekben van a gyerekem? Honnan tudom, pláne így az elején, hogy azt és úgy fejlesztik, ahogy neki a legjobb? Ez annyira foglalkoztat, hogy megőrit. Az egyik helyen 35-40 percet "feladatozik": erzelmi dolgokra kérdező társasjáték, különböző érzelmeket kifejező arcok párosítása, történet sorrendbe rakasa képek alapján, gyp. utanzasa, majd a gyp. utanozza, amit a gyerekem csinál. Kb.ilyen jellegű feladatok. Megjegyzem másra (finom motorika, logopédiai, mozgás) nincs szüksége, viszont szociálisan kortarsakkal nagyon gyenge és rettentően szorong.( a másik fejlesztője szerint ez a fő "gond").
Más....van valakinek tapasztalata a Léleköntő programmal?