LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 4 éve 8 hónapja #48547

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 4 éve 8 hónapja #48549

Szia Szanya. Nem megyünk, itthon ide-oda játszunk a gyerek előtt hogy minden rendben de amúgy teljesen kiégett a nejem.

Autizmus mindennapok 4 éve 8 hónapja #48550

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 8 hónapja #48551

Szia Szanya. B. Nem veszi észre, szerintem.
Mi nem hangoskodunk, nem csak előtte amúgy sem max hangos vita. Amúgy megy minden mint eddig. Csak a intim rész nem. Puszit is mondtam hogy legyen,mert azért van radar a gyereknek. Ha azt látja hogy tartjuk a 2 lépés távolságot levágja mizu. Az üdülést lemondtuk még időben, visszautalják a pénzt. Nem is baj mert már megint szigorítás vannak. Teszteltem a cbd olajat magamon, stressz ellen javasolták hát én stresszesebb lettem tőle.

Autizmus mindennapok 4 éve 8 hónapja #48552

Szanya A szállásokkal ugyanúgy vagyunk mint ti, itthon pofára esések, külföldön problémamentes. Szálloda ár nekem is sok.

Autizmus mindennapok 4 éve 8 hónapja #48553

Egy kérdés, ha van itt még esetleg régi motoros, de Szanyától mindenképp :)

Autizmus mindennapok 4 éve 8 hónapja #48554

Marco,Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 8 hónapja #48556

Autizmus mindennapok 4 éve 8 hónapja #48557

Autizmus mindennapok 4 éve 8 hónapja #48558

Szanya: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 8 hónapja #48559

Marco, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 8 hónapja #48561

Szanya:Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 8 hónapja #48566

Marco, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 8 hónapja #48572

Sziasztok. Valaki nem ismer egy magán pszichiátert aki kitöltené a papírjainkat?
Autizmus alapítvány lesz@r minket.

Autizmus mindennapok 4 éve 8 hónapja #48574

@Donpepe Nekünk a Bethesdában a helyzetre való tekintettel kitöltötték pár nap alatt találkozás nélkül, nem is kellett erősködnöm. Kitöltheti magán is ezek szerint? Aki most van nekünk, ő aranyos, nagyon rugalmas: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 8 hónapja #48575

9 éves auti fiú, 7 éves auti lány

Autizmus mindennapok 4 éve 8 hónapja #48585

@marcoverde
Az Arborek-ba fejlesztésre is jártok? Jók a szakemberek?

Autizmus mindennapok 4 éve 8 hónapja #48586

Ezt ismeritek? Nagyon szuper. zoobudapest.com/oktatas/digitalis-allatkert

Autizmus mindennapok 4 éve 8 hónapja #48587

mysti Köszi természetesen jó lenne, de most beszéltem az autizmus alapítvánnyal kaptunk időpontot Rendesek amúgy, csak féltem hogy annyira bekavart ez a vírus hogy elcsúszunk. A gyest nygyon komolyan veszik, nem érkezik be időben az igazolás le is állítják.

Autizmus mindennapok 4 éve 8 hónapja #48588

Donpepe
9 éves auti fiú, 7 éves auti lány
Oldalmegjelenítési idő: 0.754 másodperc