LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 4 éve 8 hónapja #48589

Eurolina: Nem, csak a bethesdás pszichiáterünknek ott van a magánrendelése. Farag Alexandrát ismerjük onnan, még a Cseperedőből, ő nagyon aranyos.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 4 éve 8 hónapja #48590

Szanya,
köszi a linket, ez pont az én fiamnak való. Nagy állatkert-rajongó. :) Most nagyon drukkolok, mert augusztus végére van foglalásunk a nyíregyházi állatkert hoteljébe, csak le ne zárjanak mindent addig újra.
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 8 hónapja #48591

Geszter, de jó, majd számolj be légyszi, nagyon rég szeretnék én is elmenni! Csak nem zárnak be mindent addig. Majd inkább szeptember közepén szerintem. Épp tegnap vettem októberre színházjegyet, szinte biztos, hogy addigra minden zárva lesz, ehhez képest kirakták a jegyeket és pár óra múlva alig volt valami. Eredetileg nem is akartam venni, mivel ki tudja, mikor lesz előadás a halasztgatások után, de magával ragadott a tömegpszichózis. Na nem baj, max megnézzük 2021. októberben. :laugh:

Autizmus mindennapok 4 éve 8 hónapja #48592

Szanya,
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 8 hónapja #48593

Geszter, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 8 hónapja #48594

Szanya,

Autizmus mindennapok 4 éve 8 hónapja #48595

Geszter, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 8 hónapja #48596

misty. Augusztus 6.ra majd egy év. Felhívtam őket nagyon kedves volt a hölgy.

Autizmus mindennapok 4 éve 8 hónapja #48597

Ezt most találtam. 444.hu/2020/07/16/nem-gyerekmegorzest-ak...ni-hanem-fejleszteni Milyen jó lenne kirakni azzal, hogy milyen szuper, hogy van ez az ovi a 18-ban, csak az a baj, hogy van a cikkben néhány komoly téveszme. :unsure:
Ki hányat talál? :cheer:

Autizmus mindennapok 4 éve 8 hónapja #48598

Pl nem szeretnek közel lenni egymáshoz, enyém konkrétan bele mászik a másik ember szájába szinte, mikor beszél hozzá. :laugh:
9 éves auti fiú, 7 éves auti lány

Autizmus mindennapok 4 éve 8 hónapja #48599

1 pont már meg is van. :) Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 8 hónapja #48600

Autizmus mindennapok 4 éve 8 hónapja #48601

Donpepe
Na, az már mindjárt itt van, tök szupi! :)

Autizmus mindennapok 4 éve 8 hónapja #48602

Autizmus mindennapok 4 éve 7 hónapja #48603

Sziasztok,
Tudnátok olyan könyvet ajánlani, amiben a társas kapcsolatokat, beilleszkedést tanításának módszerét írják le? Fentebb említettete valaki a szociális történeteket például. Az mi?
Szülői tréninget most nem találok sehol, felek szeptember környékén meg a vírus miatt megint leáll minden. Pánikolok...

Autizmus mindennapok 4 éve 7 hónapja #48604

Ami kimaradt, majdnem 4 éves kusfiunak kellene

Autizmus mindennapok 4 éve 7 hónapja #48606

Eurolina: szerintem szakemberrel lenne célszerű felvenni a kapcsolatot, ahol kicsit képbe helyeznek az alap módszerekkel kapcsolatban :) most tart a jelentkezés a szeptemberi fejlesztésekre a Symbónál, és még elvileg van esély arra is, hogy legyen szabad hely, de ha a fejlesztés helyileg/időben nem is lenne jó (délelőttönként lesz a Király utcában), konzultálni akkor is célszerűSztem beszélj Farkas Gyöngyivel, ő szuperprofi, nagyon aranyos csaj, és konzultáció keretei között sztem sokat tud segíteni, hogy jobban eligazodj az elején. www.symbo.hu. Érdemes minél előbb telefonálni/írni

Autizmus mindennapok 4 éve 7 hónapja #48607

Eurolina, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 7 hónapja #48608

Igen, Gyöngyi tényleg nagyon aranyos és profi, ők írták a 2 füzetet, amit az előbb javasoltam.
Szülőképzés biztos lesz ősszel, csak max online.

Autizmus mindennapok 4 éve 7 hónapja #48611

@marcoverde
Köszönöm az ajánlást! Más forrásból is csupa jókat hallottam a Symbo-rol, és az őszi tanfolyamra jekentkeztem is. Pénteken megyünk egy félórás találkozóra, ott rakerdezek az egyéni inzultaciora is.

@szanya1
Nagyon köszönöm a részletes választ. Ez sokkal bonyolulrabb, mint gondoltam. Ahogy írtam fentebb, megpróbálok a Symbo-nal egyenit is kérni Szeptember előtt.
A shopban megnézem a két kisfuzetet is.

Más..... Olvasom sok helyen, hogy a szabalybetartas is gond lehet. Majd 4eves kisfiammal lassan egy éve próbáljuk megértetni, hogy ne kapcsolgassa a villanykapcsolot, ne huzogassa le a wc-t állandóan, ne kapcsolgassa a gáztűzhelyt, ne dobaljon le semmit az asztalról csak úgy, ha elmegy mellette. Ezek is jellemző tünetei az autizmusnak? Vagy ez más, viselkedési probléma?Hogyan lehet ezeket az információkat/szabályokat megértetni??!
Oldalmegjelenítési idő: 0.683 másodperc