Szia Babesz!
Köszi a leírást, mindenből és mindenkitől próbálok ötleteket meríteni!

Anna most múlt 3 éves, és eddig nem nagyon erőltettük a szobatisztaságot, féltünk, ha túlságosan ráerőszakoljuk, pont az ellenkező hatást érjük el, mint amit szeretnénk! Teltek is szépen a hónapok, Ő tökéletesen elvolt a pelussal, a kis enyhe noszogatásunkat meg sem hallotta - közben kiderült, hogy nem csak szimplán csodabogarak vagyunk, hanem autik is - szóval rájöttünk, hogy kicsit be kell "keményíteni", mert ha arra várunk, hogy majd fejben összeáll neki a kép, és magától megérik a szobatisztaságara, az még úgy kb. 10-15 év.

Elolvastam a szobatisztaságról szóló fórum részt, aztán az év első napján belevágtunk, ahhoz képest, hogy még csak 5-e van, egész jól állunk!

Szóval a bilire leül, kezében a telefon, megy rajta a "bilidal", amit közben próbál "énekelni", a maga módján! Elég vicces, de nagyon aranyos!

Volt, hogy kerestem neki ilyen vízeséses, madárcsicsergős relaxálós videót is... azt nem tudom, hogy a pisit elősegítette-e, de meglepődtünk milyen békésen nézi perceken keresztül! Aztán az X-edik alkalom után volt pisi a biliben, amit jól megünnepeltünk, csokis-keksz, lufi, sok-sok dicséret és miegymás! Ez ment az elmúlt napokban váltakozó sikerrel, ma volt egy kis áttörés. Elkezdte mondani, hogy "csokis-keksz", mi meg kontráztunk, hogy az csak akkor, ha pisi lesz a biliben! Pár perces magánszám után pedig láss csodát, leült a bilire és kipréselt magából pár cseppet!

Reméljük a folytatás is ilyen sikeres lesz, de tudom messze még a vége! Arra is kíváncsi leszek, ha majd először nem kap pelust. Balesetek biztosan lesznek, de hogy ezek még inkább megerősítik a szobatisztaság felé vezető úton vagy csak szimplán égszakadás-földindulás lesz a kellemetlen érzés miatt azt nem tudom!