LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 5 éve 2 hónapja #47738

Szobatisztasággal kapcsolatban nem nagyon tudok mit mondani, nálunk ezzel nem volt nagyobb probléma. A bilinél annyit azért megtettünk, hogy az első verziót kicseréltük egy hatalmas trónszékre, ami bejött, gondolom biztonságosabbnak tűnt. Jutalmazással szokták még a dolgot kombinálni meg motiváló dolgokkal, hogy érdekesebb legyen. Meg van valami leszoktató pelenka is. De szerintem erről mások biztos többet tudnak mondani. Van ez a videó is: auti.hu/neveles/onallosag/1179-szobatisztasag
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 5 éve 2 hónapja #47739

Boldog Új évet kívánok mindenkinek a fórumon.

Autizmus mindennapok 5 éve 2 hónapja #47740

Sziasztok Most úgy tűnik felfelé ívelő szakaszba kerültünk, mind beszéd mind kölcsönös kommunikáció terén. Utóbbi 1 hónap annyit hozott mint előtte fél év, válaszol, történetét mesél, érdeklődik és egyre jobban hazudik :silly: .

Autizmus mindennapok 5 éve 2 hónapja #47742

• HrT
  • HrT profilkép
  • Nem elérhető
Szia azt szeretném kérdezni hogy a változást mi hozta?Máskép csináltok valamit?

Autizmus mindennapok 5 éve 2 hónapja #47743

Szia HrT.
Ugyanugy megy minden ahogy eddig,semmi extra változtatást nem csináltunk.

Autizmus mindennapok 5 éve 2 hónapja #47744

Szanya,Babesz és a többiek,mi van veletek mindenki el van veszve? B)

Autizmus mindennapok 5 éve 2 hónapja #47745

BUÉK! :) Élünk, csak elmerültem a reformáció-ellenreformáció- kalózok- alkotmányos monarchia és hasonló egyszerű dolgokban, melyet megpróbálok ráépíteni pár alapszintű főnévre. Nagyon izgi. Kb mintha az Eiffel torony alatt nem 4 láb, hanem egy darab kacsaláb lenne (rántva). Esélyem sincs. Remélem az előző témazárója elérte a kettest, különben komoly gondok lesznek (ezzel is).

A szilveszterezést nem vittük túlzásba, viszont kimentünk megnézni a tűzijátékozást. Az normális, hogy emberek a benzinkútról lövöldöznek fel tűzijátékot...?

Örülök, hogy gyors haladásba váltottatok. :) Látod, ha szednétek a peptid c-t vagy diétáznátok vagy mittomén, akkor be lehetne számolni, hogy milyen jól hat. :silly:

Autizmus mindennapok 5 éve 2 hónapja #47746

Szanya Most sem egyszerű az élet ne is emlékeztessen hogy lesz még bonyolultabb is.
Mi itthon szilveztereztünk sima hétköznap volt, tüzijáték nekem már a bosszantó kategóriába tartozik. Peptid c meg miegyebek, örülünk ha a tojás és a sajt bemegy.

Autizmus mindennapok 5 éve 2 hónapja #47747

Ahogy mondod. Nálunk a sajtra esély nincs, viszont részeredményeim vannak a paprikával. Nem peptid, de c. (Vitamin. :) )

Autizmus mindennapok 5 éve 2 hónapja #47748

Sziasztok!
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 5 éve 2 hónapja #47749

Edi szia!
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 5 éve 2 hónapja #47750

Szia Babesz Örülök hogy hallok rólatok is.Már megint nem kapok értesítést még jó hogy felnéztem ide.Holnaptól újra ovi,most az a szavajárása az úrnak hogy ha valamit nem akar. "Nem,soha többé nem csinálom,eszem,játszom,stb..... ezt,ezzel.

Autizmus mindennapok 5 éve 2 hónapja #47751

Donpepe

Autizmus mindennapok 5 éve 2 hónapja #47752

Babesz B. Ugyanez folyamatosan ellenkezik, közben meg mondja hogy szeretlek apa szeretlek anya. Nagyon cuki. Ovi a z nem lesz egyszerű nálunk. Az értesítéseket spamba rakja most néztem meg, hogy miért azt a fene tudja

Autizmus mindennapok 5 éve 2 hónapja #47753

Donpepe

Autizmus mindennapok 5 éve 2 hónapja #47754

• Edi
  • Edi profilkép
  • Nem elérhető
Szia Babesz!
Köszi a leírást, mindenből és mindenkitől próbálok ötleteket meríteni! :) Anna most múlt 3 éves, és eddig nem nagyon erőltettük a szobatisztaságot, féltünk, ha túlságosan ráerőszakoljuk, pont az ellenkező hatást érjük el, mint amit szeretnénk! Teltek is szépen a hónapok, Ő tökéletesen elvolt a pelussal, a kis enyhe noszogatásunkat meg sem hallotta - közben kiderült, hogy nem csak szimplán csodabogarak vagyunk, hanem autik is - szóval rájöttünk, hogy kicsit be kell "keményíteni", mert ha arra várunk, hogy majd fejben összeáll neki a kép, és magától megérik a szobatisztaságara, az még úgy kb. 10-15 év. :)
Elolvastam a szobatisztaságról szóló fórum részt, aztán az év első napján belevágtunk, ahhoz képest, hogy még csak 5-e van, egész jól állunk! :) Szóval a bilire leül, kezében a telefon, megy rajta a "bilidal", amit közben próbál "énekelni", a maga módján! Elég vicces, de nagyon aranyos! :) Volt, hogy kerestem neki ilyen vízeséses, madárcsicsergős relaxálós videót is... azt nem tudom, hogy a pisit elősegítette-e, de meglepődtünk milyen békésen nézi perceken keresztül! Aztán az X-edik alkalom után volt pisi a biliben, amit jól megünnepeltünk, csokis-keksz, lufi, sok-sok dicséret és miegymás! Ez ment az elmúlt napokban váltakozó sikerrel, ma volt egy kis áttörés. Elkezdte mondani, hogy "csokis-keksz", mi meg kontráztunk, hogy az csak akkor, ha pisi lesz a biliben! Pár perces magánszám után pedig láss csodát, leült a bilire és kipréselt magából pár cseppet! :)
Reméljük a folytatás is ilyen sikeres lesz, de tudom messze még a vége! Arra is kíváncsi leszek, ha majd először nem kap pelust. Balesetek biztosan lesznek, de hogy ezek még inkább megerősítik a szobatisztaság felé vezető úton vagy csak szimplán égszakadás-földindulás lesz a kellemetlen érzés miatt azt nem tudom!

Autizmus mindennapok 5 éve 2 hónapja #47767

Autizmus mindennapok 5 éve 2 hónapja #47768

Sziasztok!
Szanya
9 éves auti fiú, 7 éves auti lány

Autizmus mindennapok 5 éve 2 hónapja #47769

Misty, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 5 éve 2 hónapja #47771

9 éves auti fiú, 7 éves auti lány
Oldalmegjelenítési idő: 1.130 másodperc