LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hete #46929

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hete #46930

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hete #46931

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hete #46932

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hete #46934

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hete #46935

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hete #46936

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hete #46937

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hete #46938

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hete #46941

Szanya: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
:)

Margitsziget: most már ugye a városban általános, hogynagyon ritkán viszik el a szemetet a közterületekről.. ma voltunk a Mszigeten, a kukákból ömlött ki a szemét mindenhol, elég kemény látvány volt :) a játszóterek közül mi a Parkmozinál lévőt szeretjük : most újították fel nemrég, nagyon menő lett. Kár, hogy kavicsokkal van felszórva, a gyerekek atommocskosak, amikor távozunk :P viszont tényleg felháborítóan drága.. kutakat ugye még mindig nem nyitották meg, sikerült két 0.75ös vizet venni egy ezresért.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hete #46942

Marcoverde, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Én nem figyeltem a kukákat, mivel a bringót kellett az úton tartani... :laugh: Mi is a Parkmozis játszót szeretjük, de az a kavics...! Gyerek valahogy elrepked fölötte, én meg küzdöm magam utána, mint a mocsárban. :unsure: (Még mindig megyek utána, mert ha konflikt van, akkor nem tudja megoldani.)

Álmodozás, majd bili: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hete #46944

Szanya

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hete #46945

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hete #46946

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hete #46947

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hete #46948

Olyanokat ìrtok itt az iskolai elvásokról hogy feláll a szőr a hátamon. Közben azt tapasztalom nap mint nap hogy középiskolások nem tudnak helyesen ìrni, makogva olvasnak nagyjából úgy mint én 1.általánosban,a szakgimnázium 2.osztályos hölgyikéjétől elveszi az aprót a büfés néni, mert nem tud kiszámolni belőle 300.-forintot.Ezek miből felvételiznek iPhone használatból? Vagy melyik általánosban lett olyan jó a bizijük, Ugandában? Nem értem.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hete #46950

Szanya,
a gödöllői Montágh Imréről jókat hallottam egy ismerősömtől, igaz, hogy nekik csak az az alsós részéről van tapasztalatuk. Nekik a programjuk alapján deklaráltan az a céljuk, hogy a felnőttkorra felkészítsék a gyerekeket, nem a rendszerből való kipotyogtatás. Vagy túlságosan naiv vagyok, ez csak duma?

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hete #46952

Donpepe, szerintem ez ugyanaz, mint ami már a mi időnkben is volt, hogy a problémás, de nem papíros gyerekeket átrugdalják a 8 osztályon, hogy mielőbb távozzanak. Csak ugye szembetűnő, hogy míg az SNI-t azt kismillió akadály elé állítják (százezer vizsgálat, kontroll, alázás, magántanulósítás) ezek gond nélkül átcsusszannak a rendszeren. Hát ez van, mondjuk életképtelenek lesznek a nulla tudásukkal, de ez úgy látszik, senkit nem zavar.

Geszter, rákerestem, de ez egy egymi. Tehát felsőben nincs normál tanmenet, szóval nekünk nem megoldás. Az oldaluk nem megy, a szakiskolai részt nem tudtam megnézni. Egyébként az egyelőre nem világos számomra, hogy ha van egy ép értelmű auti, aki normállal megy végig a 8 osztályon, az egyáltalán mehet-e ezután egymi szakiskolába, ami ért.fogy.-ra specializált. Vagy ehhez is át kell kódolni. Lassan utána kell néznem ezeknek, mert közben elolvastam a felvételi követelményeket meg az iskolai tapasztalatokat a Neumannról és dobtam egy hátast. Az egy másik univerzum. :dry:

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hete #46953

Huh, mindjárt gondoltam, hogy ez bonyolultabb, mint ahogy én elképzelem. Mennyivel egyszerűbb egy nem viselkedészavaros aspival... pedig nekünk is megvan a napi küzdelmünk.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hete #46954

Biztos könnyebb, de ez a jelenlegi sulink gyakorlatilag szegregált, tehát elég nehezen értelmezhető, hogy ha erre vannak szakosodva, akkor ez miért jelent ekkora problémát. :dry: :( Ti normálban vagytok, ugye?
Oldalmegjelenítési idő: 1.481 másodperc