LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hónapja #46764

Szanya,
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
8 éves ASDs kislány
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hónapja #46765

Latonya, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hónapja #46766

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hónapja #46767

Luna, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hónapja #46768

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hónapja #46769

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hónapja #46770

Latonya, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Luna, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Tényleg, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hónapja #46771

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hónapja #46772

Luna, Ti hová jártok suliba? Bocs, ha már írtad, teljesen szét vagyok esve, pedig élesben csak 2019 szeptemberében kezdünk majd újra sulit keresni..

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hónapja #46773

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hónapja #46774

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hónapja #46775

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hónapja #46776

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hónapja #46777

Luna, köszi! Mennyire kell az EGYMI-k esetében attól tartani, hogy utána nehezen veszik át normál középiskolába a gyereket?

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hónapja #46778

Csino,

8 éves ASDs kislány

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hónapja #46779

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hónapja #46780

Latonya, értem, amit írsz. Az a baj, hogy én nem merem megkockáztatni a normál általánost. Ennek az egyik oka az, hogyha oda bekerül és nem működik ott jól a gyerek, szerintem utána még nehezebb átvinni alapítványiba, mert akkor már (gondolom) felsőbb évfolyamokon csak úgy vesznek fel gyereket, ha valaki elmegy. Talán még mindig nagyobb az esély elsősként bekerülni egy ilyen helyre, mint a későbbi évfolyamokba.

De megértem az érveidet. Nekem fiam van, ha alapítványiba fog járni, nem is tudom, hol fog lányokkal ismerkedni. Na nem mintha annyira ismerkedős gyerek lenne, de remélem, ez később változik majd.

Luna, ez annyira nehéz. Te akkor csak alsóban akarod a logo osztályban tartani a gyerekedet?

Szanya,Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hónapja #46781

Vannak azért lányok. Nálunk most 3 vagy 4. (Nyilván egyik se nt, de lányok.)

Csino, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hónapja #46782

Rendben, köszi a tippet!

Autizmus mindennapok 6 éve 1 hónapja #46783

Köszi, Szanya az info-t!

8 éves ASDs kislány
Oldalmegjelenítési idő: 1.344 másodperc