LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46569

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
9 éves auti fiú, 7 éves auti lány
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46570

Szanya Teljesen egyetértek és ez minden téren igaz. Tanuló kijelenti hogy ő nem is akar ez meg az lenni.Akkor miért ide jöttél tanulni?
Csak! Cukrász tanár barátom 40 fős felnőttképzős csoport,államilag finanszírozott 1'5 millió/fő vizsga előtt feltette a nagy kérdést.Melyikük akar ebben a szakmában dolgozni? 1 nő emelte fel a kezét a 40-ből.

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46571

Misty
Nagyon jól leírtad a helyzetet annyival egészíteném ki,bár ez az én tapasztalatom hogy azok próbálják a legjobban az észt osztani nevelés terén,akik annakidején a legjobban letojták az egészet.
A hétköznapjaid nem egyszerűek az biztos,nekünk szerencsére nincsenek ilyen jellegű problémák.A hiszti is szerintem ritkább mint az nt-s gyerekeknék.

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46573

• Nina42
  • Nina42 profilkép
  • Nem elérhető
  • 7 éves kissrácot terelő
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46574

Donpepe, ez elképesztő. Azt hittem, hogy azért az ilyen helyekre tényleg csak az megy, aki abban akar dolgozni. Felfoghatatlan. :blink:

Nina, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46580

Sziasztok!Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46581

Babesz Jobbulást,sajnálom a fejlesztőt,de ez ellen sajnos nem tudsz tenni.Én annak a híve vagyok hogy mindegy mivel tudod magadra vonni a figyelmét csak sikerüljön.Az iskolában is be tud kapcsolódni ha megfelelő tanárai lesznek,akik erősítik,ha meg nem akkor mindegy mit tud.Én 6 évesen gyerek regényeket olvastam,de nem ez buktatott el.Én most rajzolok vele,a mániáit a munkagépeket rajzolom ő kéri.Nálunk kötelező meseolvasás van minden nap ha tetszik ha nem.
De este mancs őrjáratot nézhet,teljesen rá van kattanva,azóta már mindene mancs őrjáratos,pulcsi,sapka,zokni stb.

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46583

Nem tudom, hogy most van-e valaki a 9. vagy 16. kerületből: auti.hu/forum/7-ovoda-iskola/38609-integ...-16-keruletben#46582

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Donpepe, ez a kötelező meseolvasás szuper, nekem is ezt kéne csinálni, de nem bírom idegekkel az ásítozást. :unsure: Meg túl pici részekben lehet csak haladni, mert mindig vissza kell kérdeznem, hogy tuti érti-e.

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46586

Szanya Én még nem igazán kérdezem meg hogy érdekli-e,olvasok és kész valami belemászik a fülébe.Ma fél éves értékelés volt az oviban összeültünk fejlesztő,óvó nénik,szülők.Megbeszéltük merre tovább és azt mondták egyöntetűen hogy nagyon sok fejlődés történt az első félévben.Bevonható feladatokba,együtt tud működni a többi gyerekkel igaz még rövid ideig,de ez életkori sajátosság.Szóval jó hírek.

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46587

DonpepeVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Szanya

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46588

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46589

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46590

Babesz Ma volt nagy szülői értekezletünk és az egyik kiemelt téma volt hogy felejtsük el a szakirodalmat és azt hogy mit kell tudnia a gyereknek.Egy valamit kell tudnia játszani,ennyi idősen mint a miénk főleg magában a többiek mellett.Épp ma volt amugy tapasztalatom egy kis srác percre annyi idős mint az enyém egymás mellett születtek,kint pityereg magában az öltözőben november óta nem tudják közösségbe beilleszteni és nt-s.nem eszik,nem wc-zik az oviban. Ehhez képest mi nagyon jók vagyunk.

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46591

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46592

Ja a TSMT-vel kapcsolatban egyöntetűen a fejlesztő és óvodapedagógus azt mondta felejtsük el a bukfencet és az ehhez hasonló megerőltető és veszélyes feladatokat mert káros.Ami hasznos:-úszás,billenőlap,rugós hinta,fitneszlabda,bordásfal,trambulin.

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46593

DonpepeVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46594

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46595

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46596

Szanya Mondta a tsmt tornász volt olyan aki első 10 percben otthagyta.
Babesz Ez a lényeg a gyerekeknek vannak furcsaságai csak mi próbálunk mindent megtenni az érdekükben van aki letojja. Szerinted melyikünk gyerekének van pozitívabb jövőképe?

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46597

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Oldalmegjelenítési idő: 0.898 másodperc