LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46547

Misty, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Donpepe, nagyon jó, de nagyobbaknak való, nagy ovis kortól legkorábban. Nálunk a suliban alsósokkal vették (már akivel... :dry: ).
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46548

Szanya Mi történt veled milyen torturán kellett átesned? Most olvasgatok vissza,mindig csak felpattanok és lépek is le.

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46549

Nem volt annyira vészes, mint gondoltam, nem akarom itt részletezni, mert nem ide passzos. A gond viszont az, hogy nem derült ki semmi és szerintem nem is fog, ami elég baj. De nem akarom itt szétoffolni az autis témákat az eü kínjaimmal. :)

Mi lesz a farsanggal? :) Én nem tudom, hogy nekünk lesz-e. Elvileg felsőben nincs, de tavaly pl. volt (mondták). És most nem tudom, hogy készüljek-e rá vagy se. Az utolsó pillanatban meg elég nehéz összehozni valamit.

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46550

Nálunk most folyamatos hiszti van,kommunikáció lement zéró alá.Eddig szólt ha inni kell pisilni,kakilni kell most húzza le a gatyát de hát úgy nem egyszerű leülni a bilire.étel,ital ha kell is nem kell.stb.... Fejlesztőnkkel beszéltem ma azt mondja neki egyértelműen válaszol igennel,nemmel.Itthon? Rámutatok pl. a kutyára kérdem mi az? válasz: Macska folyamatosan nyávog és imádja ha válasz nyávogást kap Szívat folyamatosan :)

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46551

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
9 éves auti fiú, 7 éves auti lány

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46552

• Nina42
  • Nina42 profilkép
  • Nem elérhető
  • 7 éves kissrácot terelő
Szanya, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

donpepe, pont ma mondta a fejlesztőcsaj, hogy múlt hét közepe óta egy rakás "gyereke" totál megkergült. Esetleg nálatok is valami ilyen időszak? Hideg, szél, Hold állása, akármi...

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46553

Misty
Lányom 10 éves, fiam 8 éves

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46554

Nina

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46555

Nina, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Zorka, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46556

• Nina42
  • Nina42 profilkép
  • Nem elérhető
Szanya, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46557

misty
Fél év alatt ez nagyon nagy fejődés,bőven az elvárható fölött van.
Nina
Ilyen altatos fogászat hol elérhető?
Szerintem a betegség lappangott bennünk azért volt ilyen kibirjatatlan,most teljesen jól viselkedik kicsi pityergés volt ovikezdéskor.
Nekünk apósom van egyedül,ő fel sem fogja hogy problémás a gyerek,mondjuk nem is érdekli annyira.

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46558

Sziasztok, apa szerint a szuperhold volt a "tettes", :laugh:

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46559

• Nina42
  • Nina42 profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46560

Köszi Nina.

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46561

Szanya

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46562

Zorka, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46563

• Nina42
  • Nina42 profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46564

Nina, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46565

Szanya Közelebb lennénk jelentkeznék az állásra. :laugh: :woohoo:

Autizmus mindennapok 6 éve 2 hónapja #46566

Donpepe, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Oldalmegjelenítési idő: 0.944 másodperc