Donpepe. igazából nem szeretnék magánt, kicsit sajnálok is ennyi pénzt rá elverni, meg kéne egy hivatalos diagnózis is, legalább annyival többet tudjak a fejle0sztésbe invesztálni, ami ezzel jár (Gyes+ emelt családi, talán a kettő együtt van 30K).
Szanya: a Bethesdához tartozunk, régen jókat lehetett hallani az ottani diagnosztikáról. Vajon van még ilyen többnapos megfigyelés team-munkában, vagy most már pénhiány miatt egy db pszichiáter az érzéseire hagyatkozva mond majd valamit
Emlékszem, amikor mesélted ezt a sulis dolgot... az időkeret egyébként jogszerű? Tulajdonképpen azt szeretnétek elérni, hogy az összes órára bejárhasson mgeint? Illetve ugye még a kérdés, hogy úgy érzitek, érdemes olyan sulit forszírozni, ahol ennyire negatívan állnak a dolgokhoz? Tudom, nem mintha nagyon lenne miből válogatni..
Ami engem illet, én a mi sulinkban nagyot csalódtam (bár konkrétan egy fantasztikus tanítónő miatt jöttünk, aki már ugye nyilván nem taníthatja). Ok, manapság már az is érdem, ha nem cseszegetik a gyerekeket, de pl az ofő is nem igaz, hogy nem látja, hogy mennyire magányos, hogy nagyon gátlásos, és nem mer nyitni a társai felé, pedig szeretne.. ő úgy látja M jól érzi magát, meg hogy de jó, hogy nincs vele semmi gond...Én is vinném máshová, pl akkor már járhatna ide a Derkovitsba is a közelbe , de ő nem akar váltani, azt mondja, legalább nem szívatják, lehetne rosszabb is.
A gimnáziumnál sem tudom mi lesz, pláne, hogy van már diszgráfia papírunk is... nem fognak érte kapkodni, gondolom hanyagolhatjuk az államit is mehet a problémás eseteket gyűjtő alapítványi gimik egyikébe. Már most görcsben van a gyomrom.