LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46453

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
9 éves auti fiú, 7 éves auti lány
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46454

Misty, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46455

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46456

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46457

• Nina42
  • Nina42 profilkép
  • Nem elérhető
  • 7 éves kissrácot terelő
Szanya1 beküldte:
Egy nagyon közeli 4 órás munkát...
Misty

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46458

Régen voltam, szerintem kb Szanyán kívül nem is ismer senki :)

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46459

Marcoverde
Üdvözöllek,mi sajnos a ped.szakszolgálatnál kezdtünk,de a koraiban kaptunk diagnózist.Közben visszahívtak a ped.szak.-hoz s mivel a fejlesztőnk tudott a diagról kérték volna azt is,én pedig azt mondtam nekik hogy ha diagot szeretnének akkor állítsanak fel egyet,de amit én magánúton készítettem a saját pénzemen azt nem kapják meg.Ha nem ott kezdünk akkor ennyi probléma sem adódott volna.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46460

Misty, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Nina, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Marcoverde, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46461

Donpepe. igazából nem szeretnék magánt, kicsit sajnálok is ennyi pénzt rá elverni, meg kéne egy hivatalos diagnózis is, legalább annyival többet tudjak a fejle0sztésbe invesztálni, ami ezzel jár (Gyes+ emelt családi, talán a kettő együtt van 30K).

Szanya: a Bethesdához tartozunk, régen jókat lehetett hallani az ottani diagnosztikáról. Vajon van még ilyen többnapos megfigyelés team-munkában, vagy most már pénhiány miatt egy db pszichiáter az érzéseire hagyatkozva mond majd valamit :laugh:

Emlékszem, amikor mesélted ezt a sulis dolgot... az időkeret egyébként jogszerű? Tulajdonképpen azt szeretnétek elérni, hogy az összes órára bejárhasson mgeint? Illetve ugye még a kérdés, hogy úgy érzitek, érdemes olyan sulit forszírozni, ahol ennyire negatívan állnak a dolgokhoz? Tudom, nem mintha nagyon lenne miből válogatni..
Ami engem illet, én a mi sulinkban nagyot csalódtam (bár konkrétan egy fantasztikus tanítónő miatt jöttünk, aki már ugye nyilván nem taníthatja). Ok, manapság már az is érdem, ha nem cseszegetik a gyerekeket, de pl az ofő is nem igaz, hogy nem látja, hogy mennyire magányos, hogy nagyon gátlásos, és nem mer nyitni a társai felé, pedig szeretne.. ő úgy látja M jól érzi magát, meg hogy de jó, hogy nincs vele semmi gond...Én is vinném máshová, pl akkor már járhatna ide a Derkovitsba is a közelbe , de ő nem akar váltani, azt mondja, legalább nem szívatják, lehetne rosszabb is.
A gimnáziumnál sem tudom mi lesz, pláne, hogy van már diszgráfia papírunk is... nem fognak érte kapkodni, gondolom hanyagolhatjuk az államit is mehet a problémás eseteket gyűjtő alapítványi gimik egyikébe. Már most görcsben van a gyomrom.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46462

Macroverde a korainál hivatalosabb diagnozist nem adnak mi is kapjuk az emeltet és a hosszabbitott gyest.15 ezer volt a vizsgálat.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46463

Ja és ha a pedagóiai szakszolgálatnál kapsz diagot csak olyan oviba viheted ami autispecifikus.Nekünk ilyen 30 km en belül nincs.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46464

Marcoverde, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46465

donpepe: éppen ezt írom, hogy azt biztos, hogy el akarom kerülni:) A nagy sajnos kapott SNI státuszt, mert nem tudtuk mivel jár, és az alapítványi ovi kérésére elvittük, mert kellett nekik a + zseton...elég sokat szenvedtünk miatta.
Azt reméljük, hogy ha pszichiátrián kapunk diagnózist, és következetesen offoljuk a szakértőit, akkor megússzuk az SNI státuszt. Az oviban nem kell félni, mert ott óvónő a feleségem is, meg lehet dumálni, ha nagyon küldözgetnék. Amúgy, ha lenne papírja ki is kéne rakni, mert nem integrálnak autikat (de persze szaladgál jópár papír nélkül, ahogy ez szokott lenni). Persze nem látom mennyire lesz húzós a kicsi, bizonyos érintettségnél sztem felesleges titkolni a konkrét diagot. A bölcsiben is voltak vele gondok, de semmi olyan hardcore, hogy folyamatosan kiboruljanak, és zsaroljanak a szakértőivel. A Koraiba nem mehetünk, mert az úgy tudom 3 év alatt van, de az a 15 elég baráti, a sokszorosa egy alapítványnál vagy akár a Delej utcában, ha jól tudom.

Szanya:

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46466

En is kicsit eltuntem mostanaban...
Marcoverde
Lányom 10 éves, fiam 8 éves

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46467

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46468

• Nina42
  • Nina42 profilkép
  • Nem elérhető
  • 7 éves kissrácot terelő
Szanya, a gépjárművásárlási támogatást a gyerek kapja, ezért a felhasználásához a gyerek tulajdonába kell kerülni a kocsinak.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46469

Nina,Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46470

A kenyszeresseg temahoz akartam par szot irni, tegnap mar nem ment, olyan faradt voltam.

Szanya
Lányom 10 éves, fiam 8 éves

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46471

Zorka, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46472

Oldalmegjelenítési idő: 1.004 másodperc