LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46387

• Marchi
  • Marchi profilkép
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46388

Marchi, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46389

Szia Szanya a "tapadás"alatt mit értesz? Hétvégén nálunk is volt olyan indokolatlannak tűnő 1 órán át tartó sírás hogy azt hittem az ügyeletet kell hívni,rám kapaszkodott és lilulásig bömbölt.Az oka azóta is ismeretlen,bár adtam neki fájdalomcsillapítót és anya is hazajött munkából.Ha egy percre letettem,már ordított és kapaszkodott vissza,ilyen soha nem történt még.Ma reggel már mentünk oviba,különösebb gond nélkül ment minden két hét szünet után.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46390

Ide is beteszem. A GYES helyett gondolom ugyanúgy igényelhető a GYOD, mint eddig az ápolási, de a besorolásnál jelzik, hogy az életkorból adódó képességhiányok nem vehetők figyelembe (eddig volt rá példa, hogy figyelembe vették az ápolásinál). auti.hu/erdekkepviselet/juttatasok/1331-...otthongondozasi-dija

Donpepe,Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46391

Nem napirendeztünk még,de igazán nem is veszem észre hogy zavarná vagy problémát okozna ez.Alapjában véve könnyedén átzökken bármilyen változáson.Ma például rettegtem hogy az ovi két hét után hogyan fog indulni,de semmi probléma nem volt.Étkezéseknél mindig oda lehet ültetni az asztalhoz,az más kérdés hogy enni csak akkor eszik mikor ő úgy gondolja hogy itt az ideje.A nap bármely időpontjában kiemelhetem a játékból ill. alvásból is és elvihetem magammal ezzel soha nem volt probléma.A fejlesztő most nagyon dicsérte azt mondta nagyon együttműködő vele is.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46392

Donpepe
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Szanya

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46393

A legnagyobb problémák a következők,mindig fognom kell a kezét mert simán kiszalad a busz elé hiába szólunk rá inkább ellenkező irányba megy.Beszédértés bármire válaszol amit ismer de ha eldöntendő kérdésre kell válaszolni lemered.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46394

Donpepe, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46395

DonpepeVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46396

Babesz Hidd el a pelus dolog meg fog oldódni,nekünk is voltak visszaesések és el kell mondanom ebben jobban álluk mint az óvodatársak mert közöttük több 4 év körüli pelusos van,mi pedig már éjszakára is szobatiszták vagyunk.De kommunikáció az elég gyatra.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46397

Nem emlékszem hogyan lehet a láthatóságot csak a fórumtagokra leszűkíteni azért töröltema vidit :) .De amugy fent van a you tube-on.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46398

Jajj és még valami történt az ünnepek alatt,3 év után teljesen önállóan egyszer csak a saját ágyikójába feküdt le aludni és azóta ott érzi jól magát.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46399

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46400

Megpróbáljuk a napirendet de azt a nejemnek kell megszervezni mert én abszolut spontán vagyok.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46401

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46402

Babesz A legnagyobb gyúrás az iskolaérettségre lesz,de 1 évet mindenképp ismétlünk mert B.év vesztes. De az biztató hogy a fejlesztő azt mondja aki volt kisfiú súlyosabban érintett mint B. most kezdte a sulit 8 évesen integráltba és nagyon pozitív visszajelzéseket kap róla.Engem az oviban az igazolásokkal nyírnak ki.38.6 lázzal fekszik a gyerek 1 héten 1x van gyermekorvosunk de miért nincs hétfőn igazolás meg hogy így nem lehetne bejönni oviba.Az hogy a másik gyerek a földön húzza a taknyot maga után az nem probléma.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46403

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46404

Azért az ilyen neki ment már 3 évesen vonjál gyököt,sok hasonlot hallok és kiderül fele sem igaz.Távolról könnyű 1-2 évet eltéveszteni.
Agressziv gyerek itt is van de al egrosszabb az hogy akikkel összejárunk ismerősök mindkét gyerek agressziv többször megütötték már B.-t is és a feleségemet is az anyjuk meg nem szankcionálja

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46405

DonpepeVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 3 hónapja #46406

Donpepe
Az szép hogy csapkodnak még nálatok is. Ha már nagyobbak csak kellene szólni a szülőknek, hogy azért kezdjenek már ezzel valamit.
Oldalmegjelenítési idő: 0.918 másodperc