LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 6 éve 8 hónapja #46022

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 6 éve 8 hónapja #46023

Diagnózissal senkit nem fogadnak csak az előírtak szerint,itt van egy kis srác most kapott diagnozist magánúton de eddig is nyílt titok volt hogy auti,anyuka tanárnő és jár suliba.A nevtantól kevert spec.diagot kapott.Beilleszkedés egyáltalán nem megy neki teljesen különvonult oviban,beszéd amit én tapasztaltam minimális.

Autizmus mindennapok 6 éve 8 hónapja #46024

Babesz ez a ne menj hozzá közel ma már kezd természetessé válni függetlenül a fogyatékosságtól.Nemrég az obi elött B.nek integető kisfiúra szólt rá a nem kicsit degenerált anyukája hogy idegeneknek ne köszöngess.

Autizmus mindennapok 6 éve 8 hónapja #46025

Szanya Amugy én nem is az értelmileg sérült gyerekekre gondoltam bár olyanok is voltak bőven háromszor járták az 1. osztályt stb. Hanem akikről felnőttként derült ki hogy autisták pl. És szerintem az nyilvánvaló hogy ma is ha nem kerül a gyerek a nevtan figyelmébe és enyhe tünetei vannak simán besiklik az általánosba.

Autizmus mindennapok 6 éve 8 hónapja #46026

Luna Természetesen a súlyos egészségügyi és vagy mentális problémákkal küzdő gyerekeket kisegitőbe küldték.De akinek nem voltak súlyos viselkedés problémái és együtt tudott működni abból majd lesz valami ez volt a hozzáállás.Félretéve a rasszizmust a cigánygyerekek 80 százalékának durván súlyos problémái voltak.És mégis velünk jártak meg utánunk még az összes évfolyammal amíg 16 évesek nem lettek és ki nem buktak ötödikből.

Autizmus mindennapok 6 éve 8 hónapja #46027

Közben jó sokan írtak a témában a face-en és az eredmény az, hogy jellemzően kisegítő osztályok voltak, de volt olyan iskola, ahol rideg "integráció" volt. Őszintén szólva nem értem, mi lehetett a pontos elképzelés, elég kupisnak tűnő rendszer.

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 8 hónapja #46028

Ja és a lényeg! Nem írták meg a dogát... :woohoo: :evil: :unsure: :(

Autizmus mindennapok 6 éve 8 hónapja #46029

Szanya és persze többi szülőtárs!
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 8 hónapja #46030

MaMil, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 8 hónapja #46031

Autizmus mindennapok 6 éve 8 hónapja #46032

MaMil,Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 8 hónapja #46033

Autizmus mindennapok 6 éve 8 hónapja #46034

Szanya

Mamil

Autizmus mindennapok 6 éve 8 hónapja #46035

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 8 hónapja #46036

MamilVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 8 hónapja #46037

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 8 hónapja #46038

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 8 hónapja #46039

Autizmus mindennapok 6 éve 8 hónapja #46040

MamilVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 8 hónapja #46041

Oldalmegjelenítési idő: 0.865 másodperc