LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45817

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45818

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45819

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45820

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45821

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45822

Szanya

Mamil

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45823

Most csak a közérdekűt: Sikerül belépni? Felraktuk a kötelező adatvédelmi szabályzatot meg a kiegészítő komponenst és csak most próbáltam ki, és beletelt pár percbe, mire bejutottam a kommentmezőbe. :unsure: Dolgozunk az ügyön!!

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45824

Szanya
Igen :)

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45825

Mondjuk korábban bejött valami adatvédelmi szabályzat, de aztán elfogadtam és onnantól nem volt gond.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45826

Hát én eléggé megküzdöttem a belépéssel, úgyhogy még csiszolgatjuk.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45827

Szanya
En is beleptem, nem volt gond, csak hirtelen nem ertettem, mi van. Veletlenul megnyomtam, hogy jegyezze meg a jelszomat, pedig nem akartam...es most nem birom visszacsinalni :blink:
Lányom 10 éves, fiam 8 éves

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45828

Zorka, a jelszó megjegyzés a böngésződ része, abban kell megtalálni és ott kitörölni.
Majd küldünk hírlevelet erről az egészről (mivel kötelező), csak azt nem tudom, hogy aki leiratkozik a hírlevélről közben, vagy már korábban, az hogy kapja meg. Imáááádom aki ezt az egészet kitalálta.
Egyébként Dóri a megmentőnk, aki mint tudjátok, jogász, és ő készítette el nekünk a jogi dokumentumokat ingyen. Örök hála itt is! Hadd ajánljam, ha esetleg valakinek munkahelyére, cégének kell GDPR-hez bármi, akkor keressétek meg. bookpile.hu/

Majd a többire is írok, csak egyelőre muszáj ezt befejeznünk.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45829

Szanya,
tőlem is egy kicsit többet várt, mint az adatvédelmi bigyó elfogadása. A Profilomnál is el kellett elfogadnom, addig nem engedett tovább. De egyébként OK.
8 éves ASDs kislány

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45830

Valahogy akkor azért sikerül, ez a lényeg. Egyben van ez a komponens, ami benne van, az mind kell a GDPR-hez. Feltételezem ez az engedélyezés más oldalakon azért egyszerűbb (ha egyszerűbb), mert általában csak a hírlevél feliratkozást kezelik, nincs fórum regisztráció, stb.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45831

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
beleptem, csak nem ertettem mi baj a profilommal es miert kell ujraznom...aztan meg visszakeverednem a forumba, de abszolvaltam :D

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45832

LunaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45833

Sziasztok
Mi üdülünk,nagyon tuti minden igazán azt mondhatom hogy rugalmasabb B. mint amit vártam viszont csak a nappaliban hajlandó aludni és ott is csak éjszaka.A bidét kinevezte piszoárnak már elsö nap.Babesz nekünk is így kezdődött az ovi aztán volt egy időszak mikor nem akart elengedni olyankor gyorsan be kell terelni ls ott kell hagyni.Gyorsan túlestünk ezen az időszakon most folyamatosan az ovit emlegeti alig várja már,én viszont félek mert eddig a nagyokkal volt akik terelgették vigyáztak rá most pedig a kicsikkel lesz.Szanya nekem egyszerü volt belépni.Ti most hányadik osztályba mentetek?Luna Remélem minden rendben lesz.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45834

DonpepeVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45835

Babesz Szerintem nálunk is ilyen esetek miatt volt a nem akarás egy esetnek szemtanuja is voltam.Annyival volt jobb hogy nagyobb gyerekek jpbban megértették hogy nem szabad macerálni a másikat.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45836

Oldalmegjelenítési idő: 0.873 másodperc