LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45789

Szanya
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Mamil
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45790

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45791

MaMil, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Luna, szuper!!! :) :) :)

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45797

Sziasztok, meg uj vagyok itt. Segitseget kernek. Majusban elvittuk az akkor 22 honapos kisfiunkat magan uton neurologushoz ( labbujjhegyezes miatt, orthoped orvosnem talalt problemat) aki 10 perc vizsgalat utan Kevert spec. fejlodesi zavart allapitott meg F830 es javasolta a korai fejleszto felkereseset. ( Bp. Bartfai utca). Szeptember kozepere kaptunk idopontot. Abban kernek segitseget, mi fog elso alkalommal tortenni? Egybol bizottsag ele kerul ahol SNI kodot kap ha szukseges? Azt olvastam valahol , hogy a Korai fejleszto fizetos csak abban az esetben nem ha abizottsag kiadja a kodot. Igaz ez? Oszinte leszek, mi meg nem szeretnenk ha kodot kapna 3 eves kora elott, iigy nem szeretnenk ha bizottsag ele menne. Ebben az esetben is kapna ott kezelest ha teritest fizetunk? Vigyuk privatba mashova? Koszonom a segitseget.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45801

Szia Alboin.
A korai fejlesztö alapítvány,ha kódot kaptok nem szükséges megmutatni senkinek csak akinek ti szeretnétek.fejlesztést ingyenesen csak bno kód alapján kaphattok és egyéb juttatásokat is.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45802

Szia Alboin
Nálunk korai fejlesztéshez szakértői bizottság kellett és kódot kapott mert csak úgy kap ingyenes fejlesztést. A szakértőinél kapott kódot viszont az óvoda előtt sem lehet eltitkolni, úgyis kiderül ha oviba megy.
Én mai fejjel mindenképpen a fizetős fejlesztést ajánlom. Viszont látva enyém gyereket nem bánom hogy van kódja mert nem olyan mint egy nt gyerek, vannak problémák és ez az óvodában is feltűnne rögtön az óvónőknek. Ha olyan nagy gondok nincsenek és simán menni fog az ovi akkor szerintem nem kell állami fejlesztésre vinni. Ha problémásabb akkor meg az ovi fog szólni hogy vigyétek kivizsgálásra. Ezesetben lehet jobb előre letudni és úgy keresni neki ovit. Minden csak attól függ szerintem hogy áll a gyerek. A fizetős fejlesztések nem olcsóak. Nálunk itt borsodban ahol elvileg nem drágák a fejlesztések heti 3000be került csoportos fejlesztés, meg heti 3000be hrg és plusz 3000 havonta 1x uszodabérlésért. Ennél máshol azt hallottam drágább minden.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45803

Hát igen, itt 6e alatt már kedvezményes árról beszélünk.

Alboin, még az jutott eszembe, hogy a kevert az még nem rémdráma, ha kap SNI kódot, azt is le lehet venni később, hallottam már olyat, hogy levettek gyerekről kódot. Mondjuk más kérdés, hogy csak azért, hogy el lehessen helyezni suliba, na de akkor is.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45804

Köszi az infót :-)

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45805

Köszi

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45806

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45807

Babesz,Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45808

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45809

Babesz ezt én is olvastam, rettenet... :(
Szanya én is drukkolok, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45810

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45811

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.hide][/hide]

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45812

Yatike, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45813

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45814

Yatike, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45815

Majd írjatok, hogy milyen az első intézményi nap!

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45816

Oldalmegjelenítési idő: 0.851 másodperc