LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 6 éve 10 hónapja #45733

Hali mindenkinek,mi ez a nagy csend, nyaral mindenki?Vége az óvodai évnek kicsit félek az augusztustól hogyan vésueljük át.Biztos hiányozni fog B.-nek az ovi,minden reggel úgy ébredt hogy azt mondta ovi gyerekek.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 6 éve 10 hónapja #45734

Donpepe szia :)Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 10 hónapja #45735

Szia Babesz Legalább a gyerek aktív ez nálunk is így van,mi meg az életünkért küzdünk.Nejem 12 órát pelenkázza a betegeket én meg mikor ő nem dolgozik festek nem unjuk meg egymást :).Kifogtátok a legjobb időt a nyáron mi szeptember elsején megyünk Horvátországba de nem túl jó időt igérnek,bár B.-nek mindegy olyan mint egy jeges medve fagyos vizet is élvezi.Ovitól ne félj a gyerekek meglepően empatikusak és segítőkészek férfi létemre nedves szemmel hoztam el az utolsó napon a fiamat a lányok körbe állták és úgy búcsúztak el tőle.

Autizmus mindennapok 6 éve 10 hónapja #45738

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 10 hónapja #45739

Szia Szanya.
Kipihentétek a fáradalmakat? Mi szept elején megyünk üdülni de most nem egyszerű B.-vel nagyon hisztis ha valami nem úgy történik ahogyan ő elképzelte lehet hogya dacckorszak eredménye.Hogy bírjátok a meleget?

Autizmus mindennapok 6 éve 10 hónapja #45740

Donpepe, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45754

DonpepeVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45755

Szia Babesz.Gyűltek az élmények nektek is,a gyerekek sokfélék szerintem mi jobban észrevesszük azokat a gyerekeket akik előbbre tartanak.Nekünk tavaly volt hasonló élményünk a szófosó gyerekkel a tengerparton,ö szó szerint kikapta a fiam kezéből a játékot és kiosztotta az észt hogy senki nem nyúlhat a játékához.És képzeld milyen kicsi a világ kiderült hogy itthon 20 km-re laknak tőlünk és a kisfiú is autista.Mi most vettünk egy kisautót a feleségemnek munkábajáráshoz B.3 napig hisztizve ült bele mert idegen volt a számára.Viszont próbál mondókázni.Az óvodáról annyit hogy nekem jobban hiányzik mint B-nek.Most már 100 százalékos embert kíván és nem lehet tőle semmit csinálni.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45756

DonpepeVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45757

Reggel próbáltam írni de amint behelyezek egy szmájlit hibaüzenetet küld és nem engedi elküldeni.Mi két hét múlva megyünk a tengerhez kiváncsi vagyok a kis úszóbajnokom mit alkot majd tavaly még nagyon pici volt.Ősszel elméletileg kapunk időpontot a Korai fejlesztő központba kiváncsi vagyok mit fognak mondani.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45758

Babesz Mi ez a nagy csend mindenki el van tűnve,nálunk most vannak érdekességek sok a echolálás nem tudom hogy ez életkori jelenség vagy tünet.Néha nagyon értelmes,okos néha meg mintha teljesen buggyant lenne?! Szanya veled mizu már elég rég nem voltál itt?

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45759

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45760

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45761

Szia.Mióta nincs ovi sok negatívum van KELL AZ OVI. A szobatisztaságért ne aggódj az mellékes jó ismerősöm kislánya 5 évesen mlg a tengerparton is csak pelusba volt hajlandó pisilni,kakilni most 14 éves problémamentes (eltekintve az elkélnyeztetéstől) vigyorgó smily.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45762

Sziasztok!Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
10 éves auti fiú, 8 éves auti lány

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45763

Donpepe, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45764

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45765

MistyVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45766

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 9 hónapja #45767

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Oldalmegjelenítési idő: 1.048 másodperc