LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45599

Zorka, amit én használok, az inkább rétegszleng, legalábbis elég spéci helyekről inspirálódom. :) Tehát ne zavarjon, ha nem érted, más se érti. :silly: De a pc az nem tartozik ebbe a körbe.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45600

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45601

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45602

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45603

LunaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45604

10 éves auti fiú, 8 éves auti lány

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45605

A legfőbb probléma nálunk épp tegnap történt egy eset,tesco bevásárlás kimentünk az autóhoz én B. és a szatyor elengedtem a kezét hogy ki tudjam nyitni az ajtót és montam neki hogy maradjon amíg beteszem a dolgainkat.Mikor betettem a szatyrot már a szomszéd autóból kiabáltak hogy szökik a kölyök ekkor már husz méterre szaladt és tekintgetett hogy észrevettem-e.Egyszerűen nem merem elengedni a kezét mert azonnal elszalad ha erdőben ha a négysávoson neki mindegy.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45606

Bocs a helyesírási hibákért és a rendezetlen megfogalmazásért kutyafuttában írogatok mobilról.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45607

Donpepe
Én sem mertem addig elengedni a kezét amíg nem tanulta meg, hogy megkell állni vagy várni kell. Mindig tanítgattam megkell állni, szétnézni és ott gyakoroltunk ahol nem volt nagy forgalom és ha esetleg nem áll meg akkor se volt gond. Nyugi egy idő megtanulják. Mostmár simán sétálunk, bicózunk, amint rászólok rögtön megáll, de ez nem ment egyik napról a másikra, sokat kell gyakorolni :)

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45608

Babesz reggel írtam neked de hibaüzenetet küldött és nem volt türelmem újra leírni.Lényeg B.is fáradhatatlan reggeltől este 10-ig megállíthatatlan de érdekes módon az oviban leül a többiekkel a homokozóba és eljátszik sokáig.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45609

DonpepeVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45610

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45611

Ha hibaüzenettel kidob, akkor nyomni kell a böngészőben egy visszát, ált. visszajön a szöveg. Ilyenkor célszerű küldés előtt ctrl c a szövegre, hogy ha megint kidob, akkor meglegyen.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45612

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45613

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45615

Luna

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45616

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45617

Luna meglátogatnám ezt az iskolát,erősen gondolkozom rajta. A segédtanár és társainak testi épsége veszélybe kerül.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45618

LunaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45619

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Oldalmegjelenítési idő: 0.140 másodperc