Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.
Zorka, amit én használok, az inkább rétegszleng, legalábbis elég spéci helyekről inspirálódom. Tehát ne zavarjon, ha nem érted, más se érti. De a pc az nem tartozik ebbe a körbe.
A legfőbb probléma nálunk épp tegnap történt egy eset,tesco bevásárlás kimentünk az autóhoz én B. és a szatyor elengedtem a kezét hogy ki tudjam nyitni az ajtót és montam neki hogy maradjon amíg beteszem a dolgainkat.Mikor betettem a szatyrot már a szomszéd autóból kiabáltak hogy szökik a kölyök ekkor már husz méterre szaladt és tekintgetett hogy észrevettem-e.Egyszerűen nem merem elengedni a kezét mert azonnal elszalad ha erdőben ha a négysávoson neki mindegy.
Donpepe
Én sem mertem addig elengedni a kezét amíg nem tanulta meg, hogy megkell állni vagy várni kell. Mindig tanítgattam megkell állni, szétnézni és ott gyakoroltunk ahol nem volt nagy forgalom és ha esetleg nem áll meg akkor se volt gond. Nyugi egy idő megtanulják. Mostmár simán sétálunk, bicózunk, amint rászólok rögtön megáll, de ez nem ment egyik napról a másikra, sokat kell gyakorolni
Babesz reggel írtam neked de hibaüzenetet küldött és nem volt türelmem újra leírni.Lényeg B.is fáradhatatlan reggeltől este 10-ig megállíthatatlan de érdekes módon az oviban leül a többiekkel a homokozóba és eljátszik sokáig.
Ha hibaüzenettel kidob, akkor nyomni kell a böngészőben egy visszát, ált. visszajön a szöveg. Ilyenkor célszerű küldés előtt ctrl c a szövegre, hogy ha megint kidob, akkor meglegyen.