LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45559

Szia Babesz! Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
10 éves auti fiú, 8 éves auti lány
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45560

Írtam Babesznak ide nemrég, hogy hogy sikerült a vizsgálat, de nem jelenik meg a hozzászólás.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45561

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
megjelnik az, csak amikor tele lesz egy oldal es ujat kezd a rendszer akkor van ez az elsövel, hogy csak akkor latszik ha jön egy következö (mint ahogy most irtal meg egyet) vagy ugy, hogy valasz gombra kell nyomni es akkor alatta mar megjelenik :) az ertesitest kikuldi a rendszer az uj hozzaszolasrol.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45562

MistyVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45563

Luna: Ja, ertem akkor, köszi. :) Maskor is volt olyan, hogy kijött az ertesites és nem láttam sehol, aztán új oldalon volt és később jelent meg.

Babesz: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45564

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45565

Misty, régebben írtad, hogy Te is aggódsz a 14 hónapos lányod miatt. Te miket látsz nála? Vagy alapból csak aggódsz, mert a nagyobb auti, de nem látsz semmi különöset a lányodnál? Ahogy írod, ő eléggé rendben van, nem?
Én nem értem a kisebbikemet, néha olyan, mint akivel semmi gond, tökéletes szemkontaktus, stb., utána meg százszor kell szólni, mire rám néz. Szegény biztos érzi, hogy vizslatom.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45566

Babesz, remélem, legalább bekerültök időben és nem kell még várni is. Írj majd, mi volt!

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45567

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45568

Naaaaaaaa, szuper, nagyon örülök. :)

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45569

Na látod! :) Ez az IQ azért nagyon jó sztem! :)
És az oviba még hogy meglódul majd!
Milyen feladatok voltak???

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45570

Egyébként szerencsénk volt, mert nem kellett sokat várni, kb 10 percet. Mondjuk az is elég volt, a gyerek már az asztalra akart felmászni a váróban, meg szaladgált összevissza. Ezek az iq-tesztek. Ősrégi cuccok, egyikmásik majd szétesik, nemgondoltam hogy azokból az ősrégi rajzokból a gyerek sokmindent megért. Nade lényeg a lényeg hogy jól alakult, úgyhogy mostanság megpróbálok egy ideig nem parázni semmin :D

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45571

MamilVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45572

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45573

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45574

LunaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Mamil Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45575

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45576

Gratulálok nektek Babesz ügyesek voltatok.Ugye mondtam hogy nem kell parázni :). De hát ki nem parázik ilyenkor?.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45577

Mamil
Donpepe

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45578

Babesz Aggódó! Nem idegbeteg!!!
Oldalmegjelenítési idő: 0.899 másodperc