Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.
megjelnik az, csak amikor tele lesz egy oldal es ujat kezd a rendszer akkor van ez az elsövel, hogy csak akkor latszik ha jön egy következö (mint ahogy most irtal meg egyet) vagy ugy, hogy valasz gombra kell nyomni es akkor alatta mar megjelenik az ertesitest kikuldi a rendszer az uj hozzaszolasrol.
Misty, régebben írtad, hogy Te is aggódsz a 14 hónapos lányod miatt. Te miket látsz nála? Vagy alapból csak aggódsz, mert a nagyobb auti, de nem látsz semmi különöset a lányodnál? Ahogy írod, ő eléggé rendben van, nem?
Én nem értem a kisebbikemet, néha olyan, mint akivel semmi gond, tökéletes szemkontaktus, stb., utána meg százszor kell szólni, mire rám néz. Szegény biztos érzi, hogy vizslatom.
Egyébként szerencsénk volt, mert nem kellett sokat várni, kb 10 percet. Mondjuk az is elég volt, a gyerek már az asztalra akart felmászni a váróban, meg szaladgált összevissza. Ezek az iq-tesztek. Ősrégi cuccok, egyikmásik majd szétesik, nemgondoltam hogy azokból az ősrégi rajzokból a gyerek sokmindent megért. Nade lényeg a lényeg hogy jól alakult, úgyhogy mostanság megpróbálok egy ideig nem parázni semmin
Mamil Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Donpepe Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.