Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.
Szanya Az a legnagyobb probléma hogy mindenki lesz@rja a más problémáját gyerekét stb. a legtöbb u.n. szakember is csak a pénzért megy be a munkahelyére nincs elhivatottság az ilyen embereknek hiába mondasz el bármit hiába adnád át a megszerzett tudást jó esetben úgy tesz mint akit érdekel,meghallgatja és ennyi.Mi is jó zsaru rossz zsarut játszunk már minden helyen ahová a gyerekkel megyünk én pl. nagyon érzékeny vagyok arra hogy hogy viszonyulnak hozzánk nagyon hamar elgurul a gyógyszer.Főleg olyan esetekben mikor látom hogy hülyére akarnak venni.
Ilyen problémákkal élő gyerekeket,simán be lehetne illeszteni és tanítani ha megfelelő pedagógusok lennének.Elhiszed hogy gyerekkoromban több ilyen problémával küzdő gyerek tanult velünk,nem voltak sem kitaszítva sem lenézve.Elfogadtatták a másságát.
Félelmetes milyen lekezelően tudnak viselkedni.Szerintem nálunk is azért sikerült az ovi mert jóban vagyunk az óvodavezetővel. Napokban elkezdtünk aggódni ugyanis többször befogta a fülét,na gondoltam újabb tünet csak az volt a furcsa hogy nem társult a fülbefogáshoz zaj. Ma kiderült miért van a fülfogás megkérdeztük hogy miért fogja be a fülét,persze választ nem vártunk.De jött a válasz "fáj."
Kiderült jönnek a rágófogai hátul egyszerre három.