LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45253

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Egy kis kiegesztes: nem az SNInek kell benne lennie az alapitoban, hanem konkretan betuvel neven nevezve az autizmusnak. Egyelöre azert meg nem kell ombundmanert kialtani, hiszen nem is voltak meg a bizottsag elött, es azert ök sem mindenhol verengzö fenevadak. En is biztos voltam benne, hogy a gyerekem integralhato, mentunk a bizottsaghoz es ugy is lett, ök is igy lattak, nem kellett ezert kulön harcokat folytatni. Ha nem az lesz az eredeny amit a szulö korrektnek tart, na akkor lehet tovabb gondolkodni, de addig csak a turelem marad :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45254

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Akkor a hivatalos verzio szerint tulajdonkeppen nagyon joindulatuak voltak :) Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45255

Tehát ha nincs lehetőséged 100 kilométerre elhordani mindennap a gyerekedet és a alapítóban nincs benne hogy A tipusos autizmus pl. Akkor add be a gyerekedet gyivibe mert más lehetőség nincs ugye?

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45256

LunaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Donpepe
Szerintem integrálható, nem közveszélyes, fejlesztő szerint jól irányítható, kedves gyerek. Vannak hisztik, de azok se olyan vészesek, remélem őszre ezek is elmúlnak, aztán kitudja mi lesz, majd meglátjuk :)

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45257

Ezért írtam amit írtam néha szerintem túlgondoljuk a problémákat de persze az is jó lenne ha jóindulattal állnának a problémáinkhoz.Velünk pl. közölte a fejlesztő hogy ha óvodába megy B. akkor nem járhat fejlesztésre ami nem igaz mert 3 éves koráig jár ha ovis ha nem.De őszintén örülök hogyha nem kell járni mert a forma bedobózás nem nevezhető fejlesztésnek.Ezenkívül a fejlesztőnk az egyetlen ember akit a fiam levegőnek néz:

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45258

DonpepeVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45259

DonpepeVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45260

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45261

LunaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45262

Most ott tart az óvodai csoport hogy az ősszel induló 3
3 fős csoportból 25 problémás de nincs papírjuk.Unokatestvérem gyereke drasztikusan problémásabb volt mint az enyém 4 éves koráig zombi volt nem volt egy szava sem ikertestvéreivel sem kommunikált diagnózis nincs és nem is volt de fejlesztést kapott anyuka tanárnéni gondolom neki jár. most kezdte a sulit bár még a köszönés szintjén tart.Lényeg tényleg kár volt elvinni bizottság elé mert a diagnózis csak hátrányokat hoz előnyöket nem.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45263

Megnéztem ennek a tagóvodának az alapító okiratát, csakhogy idegesítsem magam :D Azt írja középsúlyos értelmi fogyatékos gyerekek óvodai nevelése, iskolàra felkészítése. Rákerestem és azt írja a közepesen súlyos értelmi fogyatékosok jellemzője a megkésett beszédfejlődés, szegényes szókincs, korlátozott nyelvtan. Akkor most a fiam középsúlyos értelmi fogyatékos? :( Azért durva, eddig még ilyenekre nem gondoltam :( Ez ettől függ tényleg? :(

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45264

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Babesz Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45265

Babesz ne sokkold magad ilyenekkel mert fölösleges,mint írtam régebben unokatestvérem 5 évesen kezdett beszélni visszahúzódó gyerek volt most kutatóbiológus 2 gyermek édesapja.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45266

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45267

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45268

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45269

Babesz
Lányom 10 éves, fiam 8 éves

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45270

ZorkaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45271

• Marchi
  • Marchi profilkép
Sziasztok!Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 11 hónapja #45272

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Oldalmegjelenítési idő: 0.967 másodperc