LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 7 éve 3 hónapja #44749

A hiba megoldásáig a kiküldött értesítőkben nem lesz szöveg (azt külön ki lehet kapcsolni).
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 7 éve 3 hónapja #44750

Zorka Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Szanya
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 3 hónapja #44751

Autizmus mindennapok 7 éve 3 hónapja #44752

Egy kis segítség/ infokérés.

Autizmus mindennapok 7 éve 3 hónapja #44753

Marco, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 3 hónapja #44755

Szanya
Sulis-tanulasos problemakhoz nem tudok Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Lányom 10 éves, fiam 8 éves

Autizmus mindennapok 7 éve 3 hónapja #44756

Zorka, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 3 hónapja #44757

Most ujra megneztem, nincs-e a spamben, de nem. Csak Mandarin hozzaszolasarol kaptam ertesitest delutan.
A mostani hozzaszolasodrol se jött mail..Tenyleg rejtelyes :blink:

Autizmus mindennapok 7 éve 3 hónapja #44758

Lefrissítjük a fórumot a legfrissebb verzióra, hátha az megoldja a dolgot. (Tippünk sincs, hogy mi a gond.)

Autizmus mindennapok 7 éve 3 hónapja #44759

Hogy ne beszéljünk auti gyermekünkhöz? "Ha wc-re kell menned, akkor ne habozz."
De legalább lett nagy vidámság. :silly: :laugh:

Autizmus mindennapok 7 éve 3 hónapja #44760

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 3 hónapja #44761

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Kérdés (már ha egyáltalán látja valaki, figyelembe véve a levelezési gondot):
Cikket írok a szemkontaktusról, írnátok arról, hogy a gyerekeiteknél hogyan alakult a szemkontaktus és az arckifejezésekkel való nonverbális kommunikáció értése és használata?

Autizmus mindennapok 7 éve 3 hónapja #44770

Szanya

Babesz

Autizmus mindennapok 7 éve 3 hónapja #44771

Zorka, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 3 hónapja #44783

Babesz, nézd mit találtam: index.hu/tudomany/2018/01/16/a_koraszulo...fejlodesre_is_kihat/

Most kiment ennek az értesítője?

Autizmus mindennapok 7 éve 3 hónapja #44788

Kiment ez az értesítő?

Autizmus mindennapok 7 éve 3 hónapja #44789

Igen én láttam!!!!

Autizmus mindennapok 7 éve 3 hónapja #44790

Autizmus mindennapok 7 éve 3 hónapja #44791

Szanya

Autizmus mindennapok 7 éve 3 hónapja #44793

Viola, köszi, hogy szóltál! Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Nálunk annyi van, hogy Z.-nek ma sikerült önállóan 3 tempót megtennie a vízben mellúszásban (eddig csak a kutyaúszás ment :) ). Ez azért nagy szám, mert kb nyárig masszív víziszonya volt. Csökkenően, de azért eléggé. És oktató nélkül csináljuk, mert akihez mentünk volna, az szeptemberben végig nem jelentkezett be, hiába hívtam, nem hívott vissza, mire meg bejelentkezett, addigra elkezdtük önállóan.
Oldalmegjelenítési idő: 1.107 másodperc