LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44291

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44292

Viola, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44293

Szanya, Viola,

Megpróbáltam megnézni, hogy ne találjam fel a spanyolviaszt, tényleg hibaüzit adnak a linkek. Én a dotolearn-ről indultam el (e helyütt is köszönet a bölcsődei gyp-nek a tippért). Angol, de a képek magukért beszélnek. Csomó nyomtatható napirendi kártya van fenn. Nem kell szerkesztgetni és ingyenes. Aztán én ebben a stílusban rajzoltam tovább, ami speciálisan nekünk kellett. Én sem tudok rajzolni, úgyhogy csak házi használatra alkalmasak ;).
8 éves ASDs kislány

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44294

Latonya, a cikk linkjét tedd légyszi be ide és melyik linkek rosszak benne, azt is.
Sok olyan szitu van, amikor nagy előny a szerkeszthetőség. Sőt, inkább azt mondom, hogy muszáj szerkeszteni a legelső időszak után. (Persze nekem könnyű, a férjem megcsinálja grafikai szerkesztőprogramokkal. :) :) ) Vagy jól kell tudni rajzolni. Én egyáltalán nem tudok, így volt olyan, hogy a rajzomat a gyerek félreértette, valamint rendszeresen kiröhögi és kritizálja. :woohoo:

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44295

8 éves ASDs kislány

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44296

Ez a link, amit én próbáltam: auti.hu/index.php/ajanlott-oldalak/115-v...eszkoezoek-programok

Hát igen, a rajzolás necces, viszont gyors. A gyerekem egész megértő, a férjem viszont halálra röhögi magát :P .
8 éves ASDs kislány

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44297

Ez a jó.
auti.hu/vizualis-segedeszkoezoek/a-vizua...eszkoezoek-programok

Hol találtad ezt a linket? Nem találom a kiindulópontot. :blink:

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44298

Itt: auti.hu/vizualis-segedeszkoezoek/ter-es-...a/805-kepes-napirend
Ide kattintva: Linkek a vizuális segédeszközök készítésére alkalmas programokhoz itt.

Persze a "megértő gyerek" erős túlzás (jólesik belemagyarázni :blush: ), reálisan szemlélve inkább: nem akad fenn a rajz minőségén.
8 éves ASDs kislány

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44299

Köszi, javítottam. Jó ez a minden összelinkelése mindennel, csak ha egyet odébbrakok, akkor 20 helyen kell javítani.)
Megértő gyerek. :) :cheer: :laugh:
Mindegy különben, a lényeg, hogy értse, mert mindenképpen a rajzolás a legjobb, mivel az mindig kéznél van. :)

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44300

Üdv.mindenkinek
A másik fórumban már írtam a rövid történetünket napokban voltunk kisfiammal komplex vizsgálaton Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44301

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44302

Szakvélemény kb. 3 hét múlva lesz diagnózist nem is állíthatnak fel mivel még két éves sincs a gyerek,amúgy értem hogy összetett,épp ezét nem értem hogy fél óra semmittevés után a pszichológus aki 5 percet sem látta a gyereket mi alapján mondta azt hogy nagy valószínűséggel autista.

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44303

Donpepe, az írásodat a nevek miatt elrejtem, így csak bejelentkezés után látható, külsősök nem látják. (Ha akarsz rejteni, akkor szövegkijelölés után a felső ikonsor jobbról 6. gombjával tudsz.) És akkor rejtve folytatom:

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44304

Persze mindenképp a gyerek az első.

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44305

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44306

DonpepeVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44307

Szanya,

Minden elismerésem a linkek menedzseléséhez - a labirintus ehhez képest semmi!

Donpepe,

Sajnos nem tudok okosabbat mondani, mint az előttem szólók ...
8 éves ASDs kislány

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44308

Huh, bocs mindenkitől, lehet, hogy a megfogalmazás nem volt túl szerencsés: elmondtatok minden "okosat", én meg nem tudok hozzátenni ;) .
8 éves ASDs kislány

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44309

Latonya, ez a labirintusos dicséret is kicsit kétértelmű volt! :woohoo: :) :silly: :laugh:

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44310

pszichiáter volt aki azt mondta hogy nagy a valószínűséggel autista,amugy mi kértük a vizsgálatot mert le van maradva a gyerek és a gyermekorvosunk is azt mondta semmi baja a védőnőnk azt sem venné észre ha nem lennének végtagjai!
Oldalmegjelenítési idő: 0.909 másodperc