LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44242

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44243

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Lányom 10 éves, fiam 8 éves

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44244

Zorka, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44247

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Zorka, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44248

Luna, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Én meg Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44250

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Szanya Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Zorka, ez most neked is szolo sztori lesz:

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44251

Szanya

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44252

Ui

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44253

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44254

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44255

Zorka Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Szanya Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44256

Luna, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Viola, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44257

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44258

Sziasztok!

Többnyire zugolvasok ;), meg egy másik topikban kérdeztem épp ;). Viola kérdése ihletett meg. Én is annyit bénáztam a technikai részletekkel. Lehet, hogy abszolút trivialitás, de nekem ez hiányzott az elején. Hátha más kezdőnek is jó lesz. Szóval van öntapadós tépőzár és a rövidáruboltokban lehet kapni ;). Nem mindenhol, a nagyobbakban. Én simán nem tudtam és a varrós hátát kentem be ragasztóval meg ilyesmi. :blush: Magamból indulok ki ... ;) Az öntapadós feltapad az ajtófélfára, szekrényre, csempére is. És persze a laminált képek hátoldalára. Laminálógép, fólia kapható emberi áron a német diszkontláncokban (A és L) időszakosan. Addig is: egy csomó papírboltban laminálnak. Mondjuk érdekes volt a WC-folyamatábrához készített kártyákat bevinni lamináltatni, de túlestem rajta.
Nekem az is sokára esett le, hogy ne A4-esbe megszerkesztve lamináltassak. A gyp-k úgy csinálják, hogy kivágják a képeket, kis közzel teszik a fóliák közé, majd ha kijött újra felvágják. Nos bénázásom tapasztalata, hogy bár így tényleg jobban tart, azért nem jön szét akkor se, ha A4-est lamináltatok, majd szétvágom. Így nincs összezárt fóliaszegély, de egész hosszan nem jön szét. Amikor szétjön a papírrétegek között jön szét, úgyhogy papírragasztóval összeragasztható. Minél nagyobb a kép annál kevésbé jön szét. Papírboltos megoldásnál ez játszik inkább.
Aztán a rajzolt kártyákhoz nem is kell laminálni. Van A4-es fehér, vágható műanyag lap papírboltban, arra alkoholos filccel lehet rajzolni és már csak tépőzárazni kell.
Erre gondoltál, Viola?
8 éves ASDs kislány

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44259

Annyit hozzátennék, hogy érdemes laminálót venni, mert sokáig kell, évekig használja az ember.

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44260

Teljesen egyetértek, Szanya, elég sok zsozsit otthagytam a papírboltban, mire egyszer kaptam a fülest, hogy van laminálógép és mennyiért az egyik láncnál.
8 éves ASDs kislány

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44261

Szanya, Babesz

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44262

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44263

Autizmus mindennapok 7 éve 6 hónapja #44264

Oldalmegjelenítési idő: 1.358 másodperc