Szanya, hát igen, nálatok sem túl sanszos a barázdás történet akkor. Nálunk a sok gumicukor és tudatában annak, hogy az eddig kiesett összes foga lukas volt, nem sok jóra számítok...
Más leszólítása: oh, hát nem éppen arra gondoltam, hogy odamenni a másik anyukához, hogy ugye a gyereked auti és hova jártok?

A mi játszónkon 2 kisfiú is volt, akik anyukájánál szemet nyitottam óvatosan. Mivel azóta is jóban vagyunk, gondolom, egyik sem haragudott meg rám

Az egyikőjük már kapott papírt, a másik nemsokára megy a vadasba, már van időpontja, az 1-es gyereken már mondátk, hogy tuti a spektrumon van. Mindkét esetben az történt, hogy a fiamról meséltem nekik és visszakérdeztem, hogy náluk ez és ez hogy megy? Aztán ők meséltek problémákról, párhuzamba hoztam a fiammal és ennyi. Eleinte mindkettő tagadta. De kérdezted tőlem, a bogár beleült a fülükbe. Foglalkoztatta őket ez a gondolat, olvastak róla. Az egyik anyuka nagyon konkrét dolgokat kérdezett, de nem mentek el sehova. Végül mindkét anyukánál az ovi is szólt, hogy nem teljesen átlagos a gyerek és akkor már hozzám jöttek, hogy hova menjenek vizsgálatra, ahol autizmushoz értenek (az ovi nem gondolt autizmusra egyiknél sem, a nevtanba küldték volna őket).
Hát így valahogy lehet beszélgetni erről. 2 mondat után kiderül, hogy tudja-e a szülő, hogy auti vagy nem. Én szeretem ezt, ha tudja a szülő, akkor sorstársa akadtam (na, ilyennel még nem találkoztam, csak veletek), ha nem tudja, akkor meg szép dolog finoman ráirányítani a figyelmet. 3 kérdés után kiderül, hogy tényleg érdemes-e felnyitni anyuka szemét vagy nem olyan. De megpróbálni szerintem jó dolog, ha finoman csináljuk, le sem fog esni az anyukának, ha amúgy elutasító, hogy miért mentünk oda.
Champ, a fiad fantasztikus

Nagyon jó szövege van, egy élmény lehet nézni őket, ahogy játszanak, meg ezek a beszólások, annyira aranyos! Bözsi csekken is nevettem azért
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.