Tomger, nekünk is akkor a legjobb a feladatozás, ha pihentebb, sajna délutánra elfárad, de tényleg nem panaszkodhatok rá, ilyen téren sosem volt gondunk, remélem, nem hangzik nagyképűen, de ez így van. Sajnos van más, ami viszont nagyon problémás, mégpedig a bizonyos területeken jelen lévő kényszer és rugalmatlanság. Érdekes, hogy ez is legtöbbször csak itthoni környezetben jön ki belőle.
Bevallom, már az is eszembe jutott, hogy kényszerbeteg lesz a kisfiam. A most olvasott könyvben is utalnak rá, hogy ugyan kevéssé kutatták még ezt a területet, de van, hogy az autizmus velejárója az a kényszeres viselkedés, amit tapasztalunk, ugyanakkor lehet az önálló kényszerbetegség is (OCD), amiről szó van. Mondjuk ezt egy ekkora gyereknél nem hiszem, hogy ki tudnák vizsgálni

.
Na és örökzöld problémánk sajnos, hogy nem akar szólni, ha wc-re kell mennie.
A héten beteg volt keddtől fogva, két reggel is lustálkodtam 5 percet, míg ő kint olvasgatta a könyveit, és nem ment ki pisilni, hanem beengedte a pizsamanaciba. Éjszakára viszont 3 éves kora óta szobatiszta teljesen. Ez fura, nem?
A TSMT nekünk most is fut, több benne a gyerek aktivitását igénylő feladatelem, így most kevésbé végzi katonásan, mint a korábbi sorozatokat, de azért tudjuk csinálni.
Nálunk sem vettem észre beszédfejlődést konkrétan a tornától, de a feladattartásra, szabálykövetésre biztosan jó hatással van, és hát a mozgása rengeteget fejlődött.
Szanya, nincs mit.
Én is beruháztam a Grimassimixre, meg vettem egy Memo-Mime nevűt, az pedig olyan, hogy egy-egy mozdulatot, vagy akár egy állatot kell utánozni képkártyák alapján.
Kíváncsi vagyok és bízom benne, hogy menni fog, megszereti H.
Nálunk a Koraiban működik HRG, de állítólag kevés a hely, és ugye már bőven benne vagyunk a tanévben, így nem sok esélyt látok, sajnos.