Szia!
Üdv a fórumon.
Én most rohanok, de este leszek. Ezt a hozzászólásodat szerintem másold át az autizmus mindennapok topicba, ott biztos lesz hamarabb is, aki leírja a teendőket.

Addig is fontos kérdés, amit a többiek is majd kérdeznek:
Milyen oviba jártok, benne van-e az alapító okiratban, hogy fogadnak autikat. Ha igen, akkor van értelme elmenni a bizottság elé ani papírért. Ha nem ovis a gyerek, akkor olyan ovit kell keresni, amelyik fogad autit hivatalosan, és akkor megint van értelme elmenni.
Ha ezek nem állnak fent, akkor szinte fölösleges, mert nem kap fejlesztést oviban, amúgy meg nincs értelme a pecsétnek. Ez az én véleményem.
A juttatások fül alatt kint a főoldalon fent van, hogy a hivatalos diagnózist hová kell elküldeni, és mit kell intézni. (emelt csp, parkoló kártya, hosszított gyes...)
Ami kint van Iránytű, most újították, érdemes elolvasni.
Most tényleg rohanok.
Ja fejlesztés: érdemes auti spec alapítványt megkeresni, kint van fülk, ahol ajánlanak többet is, Újpesten is. Ott auti spec fejlesztést kap a gyerek, ami a szociális- kommunikációs feljődését segíti elő. Emellett a tsmt nagyon jó.
Tényleg írj át a másik topicra is, ott többen vagyunk, van ott aspi gyerek szülője is bőven.