LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Te hogyan vetted észre?

Te hogyan vetted észre? 7 éve 5 napja #45156

Zorka, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Misty, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Téma zárolva.

Te hogyan vetted észre? 7 éve 5 napja #45157

Hja, Szanya, most mar az en fiam is megtanulta ezt a fordulatot, es alkalmazza is igen gyakran, de 3 evesen meg hagyott meset kommentalni :)
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Lányom 10 éves, fiam 8 éves
Téma zárolva.

Te hogyan vetted észre? 7 éve 5 napja #45158

Zorka, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Téma zárolva.

Te hogyan vetted észre? 7 éve 5 napja #45159

Zorka
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Szanya
Tényleg azt meg elfelejtettem írni, amit az Autizmus Alapítvány kérdőívéről írtál. Megtaláltam az oldalon, az a majdnem 50 oldal. Nekünk azt kellett kitölteni, azt adták ide a ped intézetben.
9 éves auti fiú, 7 éves auti lány
Téma zárolva.

Te hogyan vetted észre? 6 éve 11 hónapja #45177

• Lin
  • Lin profilkép
  • Nem elérhető
Sziasztok!
Téma zárolva.

Te hogyan vetted észre? 6 éve 11 hónapja #45178

Szia Lin!

Téma zárolva.

Te hogyan vetted észre? 6 éve 11 hónapja #45179

Lin szia!Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Téma zárolva.

Te hogyan vetted észre? 6 éve 11 hónapja #45180

MistyVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Téma zárolva.

Te hogyan vetted észre? 6 éve 11 hónapja #45182

Babesz

Szanya
Téma zárolva.

Te hogyan vetted észre? 6 éve 11 hónapja #45183

Misty,Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Téma zárolva.

Te hogyan vetted észre? 6 éve 11 hónapja #45185

Köszi Szanya! :)Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Téma zárolva.

Te hogyan vetted észre? 6 éve 11 hónapja #45186

• Lin
  • Lin profilkép
  • Nem elérhető
Szanya és Babesz!
Nagyon köszönöm a tanácsokat és a kedves szavakat! :)

Téma zárolva.

Te hogyan vetted észre? 6 éve 11 hónapja #45187

Lin, erre Zorka fog tudni mondani valamit. Már tudom is, hogy mit! De majd ő elmondja. :)

A rejtést úgy kell csinálni, hogy először kijelölöd az egész szöveget, és utána nyomsz rá a gombra.
Téma zárolva.

Te hogyan vetted észre? 6 éve 11 hónapja #45188

Szia Lin,

Hat igen, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Téma zárolva.

Te hogyan vetted észre? 6 éve 11 hónapja #45189

Meg annyi csak, hogy meg Mo-n is nagyon ovatosak a kicsi gyerekek (kb 4 ev alattiak) diagnosztizalasanal, tehat csak teljesen egyertelmu (alt sulyosabb) esetekben kap a gyerek azonnal autizmus diagnozist, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Téma zárolva.

Te hogyan vetted észre? 6 éve 11 hónapja #45204

Bocs, most latom csak, hogy te pont nem auti spec helyet javasoltal Szanya :silly: Es meg mas dolgok is elkerultek a figyelmem..
Tegnap jo keson irtam, mar nem voltam epp osszeszedett :)
Téma zárolva.

Te hogyan vetted észre? 6 éve 11 hónapja #45205

Téma zárolva.

Te hogyan vetted észre? 6 éve 11 hónapja #45228

• Lin
  • Lin profilkép
  • Nem elérhető
Téma zárolva.

Te hogyan vetted észre? 6 éve 11 hónapja #45229

Lin,
Szanya
Téma zárolva.

Te hogyan vetted észre? 6 éve 11 hónapja #45230

Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.143 másodperc