LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Beszélgessünk a mindennapokról, sikerekről, problémákról, hírekről, programokról.

Téma: Napi sikerek

Válasz: Napi sikerek 11 éve 2 napja #27657

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Süni, ezt jó lehetett látni. :)

Z. meg mióta voltak múzeumlátogatáson, azt meséli folyton. Mosolyogva! Hogy ott voltak a gyerekekkel, kik voltak ott, mit csináltak... A mini szókincsével. Nagyon aranyos. :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Napi sikerek 11 éve 2 napja #27658

• Manka197
  • Manka197 profilkép
  • Nem elérhető
  • Lányom 9 éves Asperg, fiam 7 éves auti
Süni: Örülök a megható pillanataidnak :) Jó tudni és látni, hogy a kortársai is szeretik őt, őszintén :)

Champ: olyan jó, ahogy tudnak örülni a gyerekek a saját sikereiknek (pizzarendelés)! Kell pár ilyen motiváló ötlet tőlünk, anyukáktól/apukáktól hogy továbblendítsük őket. És ahogy biztatta a tesóját, az is nagy dolog!

Válasz: Napi sikerek 11 éve 2 napja #27659

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Champ, erre a pizzarendelésre még nem írtam. Ez óriási! A telefonálás és a fizetés is. Mindkét gyerekednek gratula! :) (Csak aztán nehogy naponta rendeljék, feladatmegosztással. ;) :laugh: )

Válasz: Napi sikerek 11 éve 2 napja #27662

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
  • Gizmo 12 éves nem beszélő autista
Nekem nem az volt megható, hogy őt szeretik, mert őt vhogy mindig elfogadták, szerették. Nem tudunk úgy játszón lenni, hogy vki ne akarna hozzá csatlakozni. Ebben az volt szép, hogy nem felnőttől igényelte a szeretgetést. :) Kezd barátkozni és kezd együttműködni.

Szanya: gondolom milyen jó, amikor Z. saját maga mesél az élményeiről. :)

Labolen:Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Napi sikerek 11 éve 2 napja #27663

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
Szanya: Egyre jár az agyunk! Éhen már nem halnak, ha van otthon pénz. :whistle:

Válasz: Napi sikerek 11 éve 2 napja #27665

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Süni, ezek a nagy dolgok! :)
Z. engem újabban az egyik csoporttársa nevén hív. "G. anya" (Nem rövidítve, egyben, mint a Szanya, hanem teljes névvel.) Ez a G. nagyon felkarolta idén. De azt nem gondoltam volna, hogy ennyire bevágódott Z.-nál, hogy még engem is róla nevez el! :ohmy: :cheer: Végre elkezdtek érdeklődni a gyerekeink a többiek irányában, erre mindjárt vége. :( :( :(

Igen, nekem is ez jutott eszembe. Bár szerintem G. és Z. simán meg is főz, ha kell. :cheer:

Válasz: Napi sikerek 11 éve 2 napja #27673

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
Ja! Jöhetne hozzám Champ és nevelhetné főzésre a népem! :laugh:

Hát ez bosszant engem is, mert mikor H. hisztizett, Gizmo megfogta a két alkarját szemből és a szemébe nézett és H. abbahagyta. Addig meg senki nem tudott segíteni H.-nak.
Tetszik ez a "G. anya", aztán a végén még lízingelni kell G.-t.
Nálunk az úszáson nem tudták eldönteni kinek is vagyok az anyja, mondjuk szerintem lassan már mindegyiket hazavihetném, mert eljönnének velünk. :)
Nagyon jó látni, ahogy elfogadták egymást heppjét, nagyon kevés a konfliktus is köztük. (probléma csak M. haját kis simogatja ill. a lámpakapcsoló ;) )

Válasz: Napi sikerek 10 éve 11 hónapja #27844

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Tegnap megnéztük a Jégvarázst. Nagyon hangos, nagyon hosszú, nagyon bonyolult (az én gyerekemnek). 1,5 órát kibírt! A vége előtt nem sokkal jöttünk el. És tetszett neki!

Válasz: Napi sikerek 10 éve 11 hónapja #27848

• champ
  • champ profilkép
  • Nem elérhető
  • 9 éves auti fiú, 7 éves nt lány
Szanya: ez G. kedvenc meséje, de Z. nem hajlandó megnézni, mert szerinte totál lányos. :)

Válasz: Napi sikerek 10 éve 11 hónapja #27850

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Ez így van, nekem pl. tetszett, Apának meg nem. :laugh:
A gyereknek szerintem az jön be nagyon, hogy jéggé változtatós varázslós. Ugyanis az oviban nemrég volt bábelőadás, amiben kővé változtatás volt és elég sokat játszunk itthon kővé változtatóst.
Sajnos tegnap ez átcsapott tesco-vá változtatóssá. :woohoo: Aki tesco-vá változik, annak énekelnie kell, hogy a legkisebb is számít. :unsure: :woohoo: Remélem, ez hamar lefut... :unsure:

Válasz: Napi sikerek 10 éve 11 hónapja #27858

• champ
  • champ profilkép
  • Nem elérhető
Szanya: nekem tetszik ez a tesco-s játék. :) Tudom, hogy te megőrülsz Z. szabályaitól, meg ötleteitől, de egy-kettő, legalábbis így olvasva, nagyon muris! :)

Mi ez a file csatolási lehetőség?

Válasz: Napi sikerek 10 éve 11 hónapja #27859

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Tényleg vicces egyébként. :cheer: Érdekes különben, hogy nagyon rossz a kiejtése, de a tesco extra az hibátlanul meg. A tesco expresszt még gyakorolnunk kell. :laugh: Tényleg, van ember, aki ezt ki tudja mondani jól? :)

Mikor választ írsz, akkor alul van egy olyan, hogy csatolmányok, ott lehet képet berakni. Azt még nem tudom, hogy mekkorát. Gondolom, nem túl nagyot. És csak bejelentkezve látszik a kép.

Válasz: Napi sikerek 10 éve 11 hónapja #27863

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
  • 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
Megvettük az iskola előkészítős füzetet, ami a beszédértéssel foglalkozik. És el vagyok ragadtatva! Komolyan, olyan dolgokat tud a gyerek, hogy álmomban nem gondoltam volna. Például tudja a sír rokonértelmű szavát, hogy zokog, vagy tudott mondani a kicsi, apró, kis után még egy szinonímát, hogy pici, de ma a legjobban azon lepődtem meg, hogy tudta, hogy az űz, az üldözt jelent. Képes figyelni a versre, és válaszolni a kérdésekre. Még csak 5 oldalt néztünk meg, de nagyon lelkesek a lányommal együtt, nagyon tetszik nekik.
Kösz még egyszer Champ, nagy jót tettél velem, mert újra bizakodom, hogy megy ez a fiamnak, csak gyakorolni kell. :) Komolyan nem gondoltam volna, hogy ez menni fog neki. :)

Válasz: Napi sikerek 10 éve 11 hónapja #27864

• champ
  • champ profilkép
  • Nem elérhető
Ez az aminek a teknős van az elején?
Én megrendeltem a bookline-ról a 2. részével együtt, de még nem érkezett meg.
Örülök, hogy L. így meglepett! Remélem azért tanulni is fog belőle és nem nyomja le zsigerből az egészet! :laugh:
A másikat megnézted? Az, amit a DB-be tettem fel.

Válasz: Napi sikerek 10 éve 11 hónapja #27865

• Lucy
  • Lucy profilkép
  • Nem elérhető
Nekünk az 1. van meg, már régebben megkapta H. a tesómtól, kivégeztük, abban inkább figyelemfejlesztés dominál, de nagyon jó az is.
Labolen, ez után az ajánló után kénytelen leszek ezt a beszédértésest is beszerezni :whistle: !

Válasz: Napi sikerek 10 éve 11 hónapja #27866

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
Hű, hogy mi van az elején... :ohmy: Megkeresem a linket inkább. :D
www.lira.hu/hu/konyv/tovabbi-konyveink/p...es-iskolakezdesert-4
Rosszul írtam akkor a címet, de ezt csinálgatjuk. :)

Válasz: Napi sikerek 10 éve 11 hónapja #27867

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
Van amit nem tud azért. pl temérdek, vagy ácsol. Ezeket megbeszéltük. :) De olyan jó látni, hogy lelkesen csinálják este, nem is egy oldalt, hanem kettőt kérnek. ;) Mondjuk mi a színezést, meg ezeket kihagyjuk, csak a szöveggel foglalkozunk.

Válasz: Napi sikerek 10 éve 11 hónapja #27868

• champ
  • champ profilkép
  • Nem elérhető
Ezt raktam fel a db-be

Válasz: Napi sikerek 10 éve 11 hónapja #27870

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
Tudom, megnéztem, és egyből mondtam, hogy na nekünk ez kell. :D Nem volt drága, és így fent elalvás előtti rutinba be tudtam rakni. Itt a gép előtt "feladatszaga" lett volna. :whistle:

Válasz: Napi sikerek 10 éve 11 hónapja #27888

• agiviki
  • agiviki profilkép
  • Nem elérhető
Mimi ma megevett 2 cső főtt kukoricát!!! És ő kérte!

Kedvenc új kifejezése: irgumburgum (irgubu) :laugh:
Oldalmegjelenítési idő: 0.132 másodperc