LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Beszélgessünk a mindennapokról, sikerekről, problémákról, hírekről, programokról.

Téma: Napi sikerek

Napi sikerek 11 éve 3 hete #26935

• nanog
  • nanog profilkép
Azért szeretném indítani ezt a topic-ot, hogy beszámoljon mindenki a gyerkőc aznapi sikeréről. Hosszú távon remélem, hasznos visszanézni, hogy honnan indultunk és hová jutottunk illetve hol is tartunk! :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Napi sikerek 11 éve 3 hete #26936

• nanog
  • nanog profilkép
Kezdeném is!
Ma többször ért nagyobb öröm, mert Eném, aki eddig semmiféle testvéri érzést nem mutatott a kishúga felé, megsimogatta és megpuszilta a homlokát. Mivel eddig szimplán levegőnek nézte,én ezen nagyon meglepődtem és örültem is nagyon! :lol: :lol: :lol:Tudom, egy fecske nem csinál nyarat, de hátha....
Megevett 3 szelet almás pitét. :lol: :lol: :lol: Az eddigi "csakvajaskenyérvagytükörtojáshoz" képest ezt is igazi sikernek könyvelem.

Válasz: Napi sikerek 11 éve 3 hete #26937

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Nagyon jó ötlet ez a topic!
És a testvéri szeretet megnyilvánulása is nagyon jó meg az almáspite evés is. :)

Mai sikerünk: Z. csöndben maradt oviban az ebédnél. :) És tegnap fürdéskor közölte, hogy "nem mászok ki, még fürdök 10 percet", ami azontúl, hogy ügyesen közölte, amit szeretne, azontúl még azt is mutatja, hogy teljesen tisztában van az idővel, utána ki is jött 10 perc múlva. :)

Válasz: Napi sikerek 11 éve 3 hete #26939

• ahajnal
  • ahajnal profilkép
hmm...Ma csupa piros pontot kapott az előkészítőn. A többit nem írom, már írtam:-)
ja! És önként dalolva mondott le egy számra nagyon fontos dologról a tesó javára!!

Válasz: Napi sikerek 11 éve 3 hete #26943

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
  • 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
A fiam ma versmondóversenyen vett részt. Elmondta a verset, igaz halkan, de legalább állt egy helyben, (nem futott el), és elmondta. :)

Válasz: Napi sikerek 11 éve 3 hete #26944

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
  • Gizmo 12 éves nem beszélő autista
nanog: "egy fecske nem csinál nyarat"-dehogy is nem a szívünkben biztos és utána jöhet a többi fecske is!

Szanya: ez nagyszerű, hogy még 10 percet kért és utána be is tartotta, csak nehogy a következő mondata az legyen reggel:-Anya hagyj még aludni 10 percet! ;)

Ahajnal: tényleg nagy szó a tesó javára lemondani vmiről! Mi volt az?

Labolen: Nem futott el! :silly: Gratula, hogy megtanultátok a verset és ő szépen el is mondta.

Válasz: Napi sikerek 11 éve 3 hete #26945

• champ
  • champ profilkép
  • Nem elérhető
  • 9 éves auti fiú, 7 éves nt lány
Z. ma új ételt kóstolt mg: sült szalonna tükörtojással. A sárgáját ugyan meghagyta, de azt mondta, hogy még a szalonna-lé (kisült zsírja) is finom volt. Máskor is kér ilyet. :)

Válasz: Napi sikerek 11 éve 3 hete #26946

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
Champ: ilyet én is kérek. :D

Süni: remélem, hogy a következő versmondó versenyen, (mert hogy ugye lesz majd,), ezt már nem kell kiemelni, mint siker. :D

Amúgy tényleg jó a topic, ma voltam fejlesztőhelyen szülőin, és másfél órán át csak a gondokról beszéltünk. Ez most jólesik, hogy nézzük a pozitívumokat is. :)

Válasz: Napi sikerek 11 éve 2 hete #26955

• zorka
  • zorka profilkép
  • Nem elérhető
Szerintem is jo otlet ez a topik.
En sokszor voltam ugy, hogy annyira megosztottam volna egy napi oromot valakivel, csak nagyon "Off" lettem volna...
Kezdem is:
Mostanaban mintha kezdene alakulni a gyerekek kapcsolata. Az utobbi honapokban szignifikans a javulas. Tegnap megint megoleltek egymast!
Es E napok ota mondja, hogy szeretne vegre egy szobaban aludni az occsevel.
Ez nalunk hatalmas valtozas, es nagyon orulok neki. Kb ket honappal ezelottig meg gyakorlatilag egy percet nem tudtak egyutt tolteni visitas, orditas nelkul. Nehez volt az az idoszak, de ugy tunik, tul vagyunk rajta:).
Lányom 10 éves, fiam 8 éves

Válasz: Napi sikerek 11 éve 2 hete #26958

• champ
  • champ profilkép
  • Nem elérhető
Zorka: jó lesz az egy szobába alvás! :) Az enyémek nem akarnak szétköltözni.

Z. ma reggeli vicces beszólása: felpróbálta Apa szemüvegét, billegett benne a tükör előtt, komoly, felnőttes arcot erőltetve magára :) Kérdeztem tőle, hogy mi lesz, ha kap szemüveget: nem gond, majd HD-ben fogok látni! :laugh:

Ma van a farsang, tiszta extázisban hagytam ott őket a suliban! :)

Válasz: Napi sikerek 11 éve 2 hete #26964

• Domesz
  • Domesz profilkép
Tegnap a boltban nem szaladt el tőlem, amíg a pénztárnál álltam, akkor sem szaladt vissza, pedig mindig szokott és nekem kell visszamenni érte, mert hiába hívom nem jön ki. Remélem legalább ebben az egy boltban így marad.

Válasz: Napi sikerek 11 éve 2 hete #26967

• nanog
  • nanog profilkép
A mai sikerünk:Ene óvó nénije azt mondta, hogy EGYÜTT tornázott a csoporttal a tornaórán.Istennő!Eddig is bent volt, de csak a gyerekek mellett tornázott!
Megyek, mert úgy hallom a porceláncsörgést... :woohoo:

Válasz: Napi sikerek 11 éve 2 hete #26968

• nanog
  • nanog profilkép
Apa most éjszakás és nem kulcsolta be a szobát. Ene lepakolta a teáskészletet, de apró segítséggel VISSZA IS RAKTA! :) :) :)

Válasz: Napi sikerek 11 éve 2 hete #26973

• Miri
  • Miri profilkép
  • Nem elérhető
Labolen.
Ez azért nagy dolog! Ügyes volt L.! :) Á. sajnos még most sem akart részt venni a Ki mit tud?-on. Amikor korábban kérdeztem, hogy szeretne-e szerepelni, mondta, hogy nem. És amikor kérdeztem, hogy miért nem, akkor az volt a válasz, hogy mert már tavaly sem szerepelt. :woohoo: Na de ez nem az a topic. :lol:
Á.-éknál is ma volt a farsang, ördögnek öltözött. :) Minden szuper volt a suliban, nagyon jól alakult az egész. Ami a farsanggal kapcsolatban siker, hogy nagyon lelkesen díszítette az ördögfülét és farkát piros csillámokkal, és még a múlt héten rendkívül kitartóan, 2 órán keresztül gyártotta a farsangi díszeket itthonra. Színes papírból láncokat fűzött és lampionokat készített. Nálunk minden ünnepkor olyan a lakásunk, mint egy óvodában vagy iskolában. :lol:

Csupa jó dolgokat írtok a gyerekekről! Gratulálok minden kicsi és nagy sikerhez! :)

Válasz: Napi sikerek 11 éve 2 hete #26976

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
Labolen: ha mára nem lenne büszkélkedni valód! Láttam ma L.-t az úszáson, mert a mi csoportunk előtt úszikálnak és az utolsó 15 percét nézhettem.
Nagyon szépen szót fogadott és ügyesen csinálta a feladatokat. Amin meglepődtem, hogy hogy hátradobja magát a vízbe és nem gond, ha elmerül. Persze én aggódtam, mert elég sokáig bírta víz alatt. :laugh: Olyan kis halacska volt. Amikor meg ki kellett jönni a vízből, ment az öltözőjükbe szépen.

Champ: :laugh: :laugh:

Válasz: Napi sikerek 11 éve 2 hete #26977

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
Süni: köszi a tudósítást. :) Azért ilyen kis ügyes a merülésben, mert van orrcsipesze, és így nem megy a víz az orrába. :) De jó hallani, hogy ügyesen szót fogad. :)

Válasz: Napi sikerek 11 éve 2 hete #26978

• champ
  • champ profilkép
  • Nem elérhető
Egyre ügyesebbek ezek a gyerekek, gratula mindenkinek! :)
Akkor érkeztem be a suliba, amikor ének versenyt szervezetek. Végig kellett ülnöm, mert G. énekelni akart, Z. pedig zsűrizni. Nagyon édes volt a fiam, mindenkinek 10 pontot adott (igaz, az elsőnek 100-at akart, mert nem beszélték meg a max. pontszámot) és mindenkit megdicsért. Amikor G. énekelte a barátnőjével az "Én a hegyre, te a völgybe" kezdetű dalt, akkor elkezdett pityeregni. A tanítónéni megkérdezte, hogy mi a baj, de azt mondta, hogy semmi, csak nagyon megható. :kiss: :)

Válasz: Napi sikerek 11 éve 2 hete #26981

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
Tényleg jó olvasni, hogy mindenkinél vannak pozitív dolgok. :)

Champ: elképesztő. Tényleg. :)

Válasz: Napi sikerek 11 éve 2 hete #26982

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
Labolen: jót nevettem is, ahogy igazgatta a pici orrán, hol a szemüveget, hol a csipeszt. :laugh:

Válasz: Napi sikerek 11 éve 2 hete #26983

• agiviki
  • agiviki profilkép
  • Nem elérhető
Mindenkinek gratula :)

Champ, ne már! De cuuukiiiiiii :)

Ez a topik viszont nem nekem való, mert tele kellene írnom! Hiába van Mimi rossz passzban, nagyon szépen fejlődik beszédben, kommunikációban, játékban. Azért kicsit dicsekszem.
Megvannak az első mondatok, kérek valamit, kapcsolj lámpát. Szépen mintha játékozik, pici baba focizik pici labdával, gyerek dupló baba wc-zik bababútor wc-n és dupló anyuka segít neki, nagyon cuki :laugh: Most éppen ukulelézik :laugh: :laugh:
Oldalmegjelenítési idő: 0.148 másodperc