LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Óvoda, iskola

Téma: Bóbita ovi Zuglóban

Bóbita ovi Zuglóban 9 éve 3 hete #40229

• Tigris
  • Tigris profilkép
Sziasztok!

Új vagyok itt. Ha máshol megtalálható az infó, amit keresek, akkor elnézést.
Ha van köztetek olyan, akinek autizmussal érintett gyermeke a zuglói Bóbita oviba jár/járt, minden információt örömmel fogadok. Annak is nagyon örülök, ha esetleg valaki össze tudna kötni ilyen szülővel.
A helyzetünk röviden: van egy 4,5 éves Aspergerrel diagnosztizált kisfiam, aki jelenleg családi napközibe jár, de szeptemberrel elköszönnek tőlünk, ez az utóbbi hónap fejleménye.
Zuglóban lakunk, jelenleg a Bóbita lenne a körzetes ovink, az alapító okirat szerint integrálnak autizmussal élő gyermekeket. Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.A helyzetet bonyolítja, hogy év végével költözünk, ugyan kerületen belül maradunk, de már nem a Bóbita lesz a körzetes, onnantól kezdve elég nagy áldozat lenne családilag, ha ide kéne hozni/vinni kisfiamat minden nap. Mert csak hogy tovább "rontsam" a helyzetet, januárral megyek vissza dolgozni a kistesó mellől. Ja, még őt is intézményesíteni kell, lehetőleg úgy, hogy megoldható legyen majd a napi logisztika. Az idei zuglói bölcsi jelentkezés pedig vészesen közeleg, de ez a téma már nem vág ide :-)
A leendő új lakhely szerinti körzetes ovi nem integrál autistát, ezt már megnéztem.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Bóbita ovi Zuglóban 9 éve 3 hete #40230

Szia Tigris!

Mi oda jártunk!
Van fent az oldalon egy cikkem: egy auti boldog évei az oviban címmel, az a Bóbitáról szól. :) Egy ovinál értelemszerűen a sikert az óvónők személye határozza meg, nálunk ebbe még belejátszott az asszisztens (aki már nem dolgozik ott), így én csak a mi óvónőinkről tudok beszámolni, nekünk nagyon jó dolgunk volt. Velünk az igazgatónő is eszméletlen rendes volt, szóval én csak jót tudok mondani.

Bóbita ovi Zuglóban 9 éve 3 hete #40231

• Tigris
  • Tigris profilkép
Kedves Szanya1!

Nagyon köszönöm, elolvastam. Ez alapján egyre szimpatikusabb a Bóbita. A vezetőtől mindenképpen kérek időpontot egy beszélgetésre. Az az előnye mindenképpen meglenne, hogy ide fel kell vegyenek minket, mert körzetesek vagyunk, és ha már ide járunk, akkor talán a szakértői bizottság sem fog másik integráló intézményt kijelölni. A szakértői bizottságnál még nem jártunk, de ami késik, nem múlik.
Ha lehet, később írnék még privátban.

Bóbita ovi Zuglóban 9 éve 3 hete #40233

Írjál nyugodtan, persze.
Oldalmegjelenítési idő: 0.227 másodperc