LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Óvoda, iskola

Téma: Sulit keresek!

Sulit keresek! 10 éve 9 hónapja #30822

• Lidiaaaa
  • Lidiaaaa profilkép
Sziasztok! 11éves kislányomnak sulit keresek,a jelenlegi semmiképpen sem jó,kiközösitik mivel ő az egyetlen autista az osztályban!És ő nagyon is igényt tartana barátnőkre! !!Esetleg van köztetek olyan anyuka akinek szintén most megy 5 ik - ben a kislánya?és tudna ajánlani sulit ahova ti jártok?!budapesten lakunk.nagyon köszönöm a választ! :) :(
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Sulit keresek! 10 éve 9 hónapja #30823

• frog
  • frog profilkép
Szia Lidiaaa

Alapítványi vagy állami sulit keresel ?

Szanya régen volt egy suli ajánló fül, most nem találom? Vagy csak vaksi vagyok?

Válasz: Sulit keresek! 10 éve 9 hónapja #30824

• Lidiaaaa
  • Lidiaaaa profilkép
Szia!Inkább állami sulit keresek! :)

Válasz: Sulit keresek! 10 éve 9 hónapja #30825

• frog
  • frog profilkép
megtaláltam :)

www.auti.hu/index.php?option=com_content...og&view=category

Véleményt nem tudok Bocsi :unsure:

Válasz: Sulit keresek! 10 éve 9 hónapja #30836

• Lidiaaaa
  • Lidiaaaa profilkép
Köszönöm szépen!

Válasz: Sulit keresek! 10 éve 9 hónapja #30839

Szia!
Nem saját tapasztalat, de ezt a sulit tudom ajánlani:
www.laborciskola.t-online.hu/

Egy ismerős nemrég dícsérte nekem, azt mondta nagyon jó a hozzáállás a gyerekekhez és rengeteget fejlődött a gyerkőce, bár nem 5. osztályos.

Válasz: Sulit keresek! 10 éve 9 hónapja #30845

• Lidiaaaa
  • Lidiaaaa profilkép
Kedves krisztina! nagyon köszönöm a segitséget!mindenképp utána járok! Sajnos az elmúlt 3hónapban 2iskolán vagyunk túl egyik sem jött be a kislánynak mert fizikailag bántották két középsúlyos volt az osztályban és az egyik dawnos és agresszivak voltak vele,ezért onnan is jönnünk kellett a másik újpalotán volt ott enyhe értelmisek között igaz,de a lányok nem voltak autik és ott se volt barátja!ő viszont nem tudja barát nélkül elképzelni a sulit! igy 3szor váltottam már sulit az elmúlt 3hónapban aminek a szakértői nagyon nem örült jogosan!bár azt nem mérik fel milyen nehéz elhelyezni egy olyan közegben a gyereket ahol jól is érzi magát !gyorsban visszamentünk a régibe ahova 4éve jár de ott se foglalkozik vele egy lány sem mivel egyik sem autista csak enyhe értelmisek! ESETLEG NINCS KÖZTETTEK OLYAN SZŰLŐ AKINEK A KISLÁNYA HASONLÓ BEÁLLITOTSÁGÚ MINT AZ ENYÉM?ÉS MOST MEGY 5IKBEN?MERT AKKOR ÁTVINNÉM HOZZÁ AHOVA AZ ILLETŐ KISLÁNY JÁR! kérlek segitestek akinek egykorú kislánya van az ennyémmel! neki csak a barát a legfontosabb hogy legyen a suliban!! KÖSZÖNÖM.

Válasz: Sulit keresek! 10 éve 9 hónapja #30851

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
  • 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
A leírásodból úgy tűnik, eddig szegregált iskolában voltatok. Vagyis inkább szegregáltat, vagy integrálót keresel? Ahogy én tudom, itt a fórumra írók közt nincs senkinek ilyen idős lánya, de a csak olvasók között talán akad.

Válasz: Sulit keresek! 10 éve 9 hónapja #30854

• Lidiaaaa
  • Lidiaaaa profilkép
Szia!nekem már mindegy milyen lenne szegregált vagy integrált csak barátja legyen ott,és elfogadják jól érezze magát ez lenne a fontos!igen akor talán az olvasók között akad remélem!és köszönöm!!

Válasz: Sulit keresek! 10 éve 9 hónapja #30858

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
  • 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
Én ezt értem, csak amiatt kérdezem, mert nem mindegy, milyen tanmenettel megy a lányod. Ha tanulásban akadályozottal, akkor szerintem nincs állami integráló normál suli, aki fogadni tudná. Illetve nem minden alapítványi fogad tanakost, már ha fogad egyáltalán. Ha pedig normállal, akkor nincs olyan szegregált, ami biztosítani tudja a normál tanmenetet ötödiktől.
Oldalmegjelenítési idő: 0.175 másodperc