Aba,
Ez a 60-szor elmondom, 61-re is megcsinálja nagyon ismerős. Én egy nap 59-szer kapok agyergorcsot.
Mióta ovi van, nagyon gáz a helyzet itthon. Folyamatos harc megy, állandóan piszkalodik direkt, csakazértis úgy és azt csinálja, amit nem lehet. Egy darabig bírom, aztán robbanok, utána szörnyen érzem magam. Olyan elkeserítő ez, és még csak most töltötte a 4. évet!!
Ma ovi után nem aludt, erre kimentünk a kertbe kertészkedni. Elkérte a metsző ollót (máskor is használta mellettem ügyesen), erre elszaladt vele nyitva a ház körül! Persze nem hallgatott rám, mikor mondtam neki, hogy álljon meg, és adja vissza, mert veszélyes. Mikor el tudtam venni tőle, el is raktam és befejeztük a kerteszkedest. Elmondtam neki, hogy miért vettem el, és hogy miért nem adom vissza. Erre másfél órán át üvöltött érte. Semmivel nem tudtam terelni. Többször elnagyaraztam miért történt és miért nem adhatom vissza. Ő csak azt hajtogatta, hogy "anya, csak mondd azt, hogy odaadom a metsző ollót". Szörnyű volt! Egy idő után már majdnem odaadtam, de akkor mit tanulna belőle? De lehet így sem tanult semmit, csak "kínoztam" másfél órán át!? Mi a helyes ilyenkor?