LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 4 éve 6 hónapja #48770

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 4 éve 6 hónapja #48771

• zorka
  • zorka profilkép
  • Nem elérhető
Donpepe
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Lányom 10 éves, fiam 8 éves

Autizmus mindennapok 4 éve 6 hónapja #48772

• aba
  • aba profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 4 éve 6 hónapja #48773

• donpepe9
  • donpepe9 profilkép
  • Nem elérhető
Köszi a válaszokat. Párterápiá kizárva, teljesen elzárkózik a nejem. Meg ahogy látom fölösleges, semmi esetre sem akar javítani a kapcsolaton. Ami amúgy nem lenne gáz ha most nem így viselkednek. Felmerült bennem hogy van valakije azért jött olyan hirtelen ez az eltántoríthatatlan elhatározás. De mindegy is. Nem olyan egyszerűen megvalósítható az elképzelése. 12 órában dolgozik éjjel nappal plusz suli. Ha külön megyünk nekem is teljes gázra kell kapcsolni nem leszek bármikor leakasztható mint most, hozzátartozók nincsenek. Nem tudom mi lesz ha be következik.

Autizmus mindennapok 4 éve 6 hónapja #48774

• Babesz
  • Babesz profilkép
  • Nem elérhető
Donpepe

Autizmus mindennapok 4 éve 6 hónapja #48775

• donpepe9
  • donpepe9 profilkép
  • Nem elérhető
Babesz.Valószinű válás lesz,B.marad nálam anya pedig éli az életét ahogy akarja. Semmit korlátozni nem szeretnék,ahogy most látom ő fogja korlátozni saját magát.

Autizmus mindennapok 4 éve 6 hónapja #48776

• misty
  • misty profilkép
  • Nem elérhető
Donpepe, lehet idegileg valóban tönkrement és orvosi segítségre is szüksége lenne... (Amit soha nem fog elismerni és elfogadni) Persze nem védeni akarom, csak egy tipp, elég súlyosnak tűnik...
9 éves auti fiú, 7 éves auti lány

Autizmus mindennapok 4 éve 6 hónapja #48777

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin

Autizmus mindennapok 4 éve 6 hónapja #48778

• misty
  • misty profilkép
  • Nem elérhető
Szanya

Autizmus mindennapok 4 éve 6 hónapja #48779

• misty
  • misty profilkép
  • Nem elérhető
Donpepe, elnézést kérek, a világért nem akartam beleszólni, csak megint hangosan gondolkoztam. Bocsi, remélem nincs harag.

Szanya, ha úgy gondolod, töröld a hsz-t én már nem bírom sajnos...

Autizmus mindennapok 4 éve 6 hónapja #48780

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Misty, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 6 hónapja #48781

• misty
  • misty profilkép
  • Nem elérhető
Persze, ez csak természetes, de ha úgy látjátok töröljétek. Amúgy se nekem írta, nem tudom minek "pofáztam" bele... Nem volt bennem semmi rossz szándék, csak mint általában minden, ez is rosszul sült el. Nem gondolkoztam mielőtt írtam.

Autizmus mindennapok 4 éve 6 hónapja #48782

• Babesz
  • Babesz profilkép
  • Nem elérhető
Misty Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 6 hónapja #48783

• misty
  • misty profilkép
  • Nem elérhető
MásVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 6 hónapja #48784

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Misty, ez egy fórum, természetes, hogy az ember mindenhez hozzászól és mondom, simán lehet, hogy rosszul látom. Szerintem inkább pár félreértés legyen, mint a segítőkészség hiánya, meg a passzivitás.

Autizmus mindennapok 4 éve 6 hónapja #48785

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin

Autizmus mindennapok 4 éve 6 hónapja #48786

• donpepe9
  • donpepe9 profilkép
  • Nem elérhető
misty. Egyáltalán nem haragszom és sajnos igazat kell adják, azon kívül hogy a gyerek érdekli, csak a annyira ki akar lépni hogy ez mindent felülír. Már az öngyilkosság is Felmerült. Depresszió teljes mértékben fenn áll. Nagyon durva gyermekkora volt, ami sajnos most jön elő.

Autizmus mindennapok 4 éve 6 hónapja #48787

• donpepe9
  • donpepe9 profilkép
  • Nem elérhető
És csak hogy jót is írjak elkezdtünk tekerni bicajjal és önálló popótörlés próbálkozás van kisebb nagyobb sikerrel. Viszont viselkedési problémák felerősödtek. Folyton kukorékol, állandóan kaka, fos stb. szavakat ismétli. Követelőzik.

Autizmus mindennapok 4 éve 6 hónapja #48788

• misty
  • misty profilkép
  • Nem elérhető
Szanya,

Babesz,

Donpepe,

Autizmus mindennapok 4 éve 6 hónapja #48789

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Tropa a laptopom, hétfőn szerelőhöz megy, szóval ha pár napra eltűnök, akkor ezért.
Ma Tapolcán voltunk a Tavas-barlangban. Fantasztikus volt! Ha még nem láttátok, akkor nézzétek meg. Nem egy hosszú program, de egész különleges a barlangban csónakázni.
Oldalmegjelenítési idő: 0.722 másodperc