LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 4 éve 9 hónapja #48448

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 4 éve 9 hónapja #48450

Bocsi. Nem láttam a hozzászólásokat.
Nálunk jól kezdődött az ovi simán elvan vissza sem köszön úgy megy befelé. Most sok tünetünk van néha lábujjhegy flappol ás ezerrel, ha örül ill. élvezi a mesét durván dobálja magát a fotelban. A héten kezdődik a fejlesztés nálunk. Ez az idő sírba tesz minket alig várjuk már a pancsizást és egyre rosszabb idő van.

Autizmus mindennapok 4 éve 9 hónapja #48451

Autizmus alapítvány tól semmit nem szólnak, tavaly októberben jelentkeztünk be, lassan ott tartunk egy éves előjegyzés kell.

Autizmus mindennapok 4 éve 9 hónapja #48453

Gondolom jelentősen lassította a dolgot a járvány miatti bezárás.

Autizmus mindennapok 4 éve 9 hónapja #48454

Felhívtam őket 1 hónapja azt mondták online felveszik a kapcsolatot mindenképp.

Autizmus mindennapok 4 éve 9 hónapja #48462

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 9 hónapja #48463

Autizmus mindennapok 4 éve 9 hónapja #48464

Szanya

Autizmus mindennapok 4 éve 9 hónapja #48489

Sziasztok. Tudom hogy nem ide tartozik, de ki kell írni magamból. Úgy néz ki vége a házasságunknak, mindent megkaptam tönkretettem az életét, soha nem volt jó semmi stb. stb. Teljesen kiégett, utál. Mindent megpróbáltam, sajnos nem vált be. Most ott tartunk azt mondtam nejemnek,éljünk együtt mert a gyerekből én sem engedek, meg amúgy is nem szeretném ha a gyerekem csonka családba nőne fel. Egy auti gyereket meg idegen pasasra bízni azt már nem. Férjünk el egymás mellett. Amúgy sem tudom havi 15x12 óra munka mellett hogyan szeretne gyereket nevelni egyedül. Passz, igazán nem látok tisztán, én fejemben csak a gyerek jövője a lényeges. Egyetlen pozitív jelzőt kaptam hogy a gyerekemnek jobb apja nem lehetne, viszont rögtön megkaptam hogy férjnek pocsék vagyok. Ez van. Bocsánat hogy ezzel terheltelek titeket, nincs kinek elmondjam.

Autizmus mindennapok 4 éve 9 hónapja #48490

:ohmy: :ohmy: :ohmy: Nagyon sajnálom. :(

Autizmus mindennapok 4 éve 9 hónapja #48491

Donpepe
Ohh nagyon sajnálom :( Remélem sikerül úgy alakítanotok a dolgokat, hogy mindenkinek jó legyen.

Autizmus mindennapok 4 éve 9 hónapja #48492

Szanya Babesz Köszi az együttérzést, ti hogy vagytok? Nálunk bejött az óvoda, köszönni sem akar úgy szalad be. El kezdett olvasni szavakat, de kezet, fogat mosni nem tud még mindig és az öltözködés is nagy segítséggel megy csak. Úszás megy persze karúszóval. Tegnap voltak nálunk szomszédok két eleven 5 és 6 éves fiú anyukával. Sűrűn találkozunk és mégis azt hitte hogy B. 3.5 éves csak.

Autizmus mindennapok 4 éve 9 hónapja #48493

Donpepe, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 4 éve 9 hónapja #48494

Szanya
Donpepe

Autizmus mindennapok 4 éve 9 hónapja #48495

Autizmus mindennapok 4 éve 9 hónapja #48496

Szanya A macsekok elő szoktak kerülni, reméljük nem történt baj.Öreganyám azt mondta olyanok mint a férfiak elkóvájognak de a hasuk haza hozza őket.
Babesz Szerintem nálunk is nagyon áll a reflux éjszaka mindig nyöszörög és ki van marva a szája reggel. Orvosunk gasztroenterológus főorvos quamatel babyt írt de nem sokat használ a salvus vizet nem merem mert többé még a sima vizet sem inná meg.

Autizmus mindennapok 4 éve 9 hónapja #48497

Donpepe

Autizmus mindennapok 4 éve 9 hónapja #48498

Babesz. Tapasztalatból mondom a cukor a legnagyobb reflux generátor. A gyümölccsel semmi bajom én is durván refluxos vagyok.Bár én ihatom a salvus vizet de pl. Pantoprazol ami 25 éve van felírva nekem, csak a legritkább esetben alkalmazom a mellékhatásai miatt

Autizmus mindennapok 4 éve 9 hónapja #48499

Autizmus mindennapok 4 éve 9 hónapja #48500

Donpepe

Szanya
Oldalmegjelenítési idő: 0.785 másodperc