Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.
Szia Szanya.Ki van a ..... óvodába azok mentek akiknek pont semmi nem indokolja. B.egyre erősebb tüneteket produkál,bár ez várható volt azt írják ebben a korban a legdominánsabbak a tüneteik.Napokban azt nyilatkozta "Azért nem eszek husit mert az fáj a pipinek." Ma pancsiztunk a kerti medencében az anyja kiakadt mikor megérezte milyen hideg a víz.Szerinte!Az ovi amugy állítólag függőben van,lehet hogy júniusban indítják és nem lesz nyári szünet.Veletek mizu?
Suli hogy megy?
Szanya. Telefonon nem lehet megkérdezni a kedvezményt? Feleségemék annyit érzékelte, hogy ki ürítették egy osztályt, ki mérve adják a védőeszközöket, a honnan hazaküldtek beteget(senkit nem küldték haza aki folyamatos ellátásra szorul, sőt jó állapotban lévő betegek is maradtak akik még inkább zavarták az ellátást mert nem engedték őket ki-be mászkálni és ezt neheztelték) onan áthelyeztek ápolókat hozzájuk. Ennyi nagyjából és a stressz.
Szanya Az hogy a kórházakban terjed egyértelmű, mivel minden gyanús beteg oda kerül, eleve ha beugrasz egy méhkasba téged csípnek meg nem azt aki 100 méterre van.
Szanya Pont ott nincs mert fél vannak rá készülve, de máshol bevisznek egy beteget akiről két hétig ki sem derül hogy koronás, képzeld el mennyi beteggel érintkezik. Vagy amit már írtam, amíg nem voltak kórházparancsnokok ki-be jártak a betegek látogatók és mikor a nejem felszólalt ez ellen még a portás azt mondta hogy ehhez semmi köze.
Ma reggel az óvónőnk is feldobta a szülők napját.Azt nyilatkozta,idézem:Amikor elkezdenek otthon sokan ujjongani, hogy megnyitnak az óvodák, bölcsődék, és végre "megszabadulhatnak" csemetéjüktől a szülők.A többit le sem írom.
Én értem a frusztráció, de ilyeneket nem ír ki intelligens ember. Nejem is kiírhatná hogy basszameg jön vissza 60 beteg miért nem tud a hozzátartozó otthon foglalkozni vele ha eddig tudott.